FIREFOX PREMA VAŠEM IZBORU: Web preglednik u raznim bojama | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

FIREFOX PREMA VAŠEM IZBORU: Web preglednik u raznim bojama

Autor Ivan Vukić

Možete birati između 18 novih opcija boja vašeg web preglednika

 Mozilla Firefox Colorways (2).jpg Izvor: Mozilla

Internet kakav danas poznajemo razvio se od mjesta za obavljanje određenog zadatka u kreativnu i bitnu platformu koja dotiče većinu aspekata naših života. Unatoč napretku otkako je osobno računalo izumljeno prije nekoliko desetljeća, ista blijeda paleta boja koja je mučila njegov izvorni dizajn i danas je prisutna u mnogim digitalnim prostorima.

Firefox je odlučio da je vrijeme za šareniji web, onaj koji može izazvati radost i ponuditi bogatije korisničko iskustvo. S verzijom Firefoxa 106 biblioteka Colorways ažurirana je s 18 novih opcija boja kako biste pregledavanje učinili osobnijim.

Uz Colorways – značajku preglednika koja oživljava internet bojama – korisnici Firefoxa mogu prilagoditi svoje preglednike odabirom sezonskih nijansi i ograničenih izdanja boja (i mijenjati ih onoliko često koliko žele).

 Mozilla Firefox Colorways (1).jpg Izvor: Mozilla

Svako ograničeno izdanje boja predstavlja vlastitu individualnu prilagođenu karakteristiku koja korisnicima omogućuje odabir boje koja im najbolje odgovara.

"Privatnost je bila dio Mozilline vizije od prvog dana, a internet je, uz to što je siguran, od sada i šaren", rekao je Mikal Lewis, viši direktor upravljanja proizvodima u Firefoxu. “Znamo da provodimo više vremena u ovom digitalnom ekosustavu — ne u betonskoj džungli već u digitalnoj džungli. Puno više našeg života teče kroz ono što su povijesno bile ove sive kutije.”

Iza "neovisnih glasova" (independent voices), nove kolekcije Colorways, stoji dizajnerica streetweara i tenisica Keely Lascio. Odabirom suradnje s Mozillom za svoju prvu suradnju s tehnološkom tvrtkom, Lascio je stvorila hrabre i živopisne teme u boji na temelju vrijednosti koje dijeli s tvrtkom.

 Mozilla Firefox Colorways (1).gif Izvor: Mozilla

"Neovisni glasovi su glasovi prošlosti i sadašnjosti koji stvaraju bolju budućnost", rekla je Keely. "Odabrala sam ovu [analogiju] kao svoju inspiraciju za suradnju jer mi se čini autentičnom, ali je također usklađena s Firefoxom i vizijom da možemo učiniti svijet boljim, na internetu i izvan njega."

Imena Colorways tema kulturološki su relevantna za trendove i iskustva koja se sada događaju:

• Ekspresionist – gledajte svijet drugačije u kojem vaše kreacije izazivaju emocije drugih
• Playmaker – vi stvarate prilike za pobjedu i pomažete svima oko sebe da poboljšaju svoju igru
• Vizionar – dovodite u pitanje status quo i potičete druge da zamisle bolju budućnost
• Aktivist – ostavljate svijet boljim mjestom nego što ste ga našli i navodite druge da vjeruju u to
• Sanjar – vjerujete da je sreća naklonjena hrabrima i inspirirate druge da budu hrabri
• Inovator – vidite prilike posvuda i utječete na živote svih oko sebe.

Najnoviju verziju Firefoxa možete preuzeti ovdje kako biste sami iskusili sve nove Colorways.

Predstavljamo nove Colorways za Firefox 94
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI