GOOGLE: Poboljšat će svoj mobilni preglednik | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GOOGLE: Poboljšat će svoj mobilni preglednik

Autor Igor Martić

Korištenje web preglednika na pametnom telefonu nije uvijek baš najpraktičnije

 Google obitelj.jpg Izvor: Igor Golovnov / Alamy / Alamy / Profimedia

Google je zacrtao plan za ubrzanje značajki mobilnog pregledavanja pokretanjem više interaktivnih alata koji kombiniraju tekst, slike i prepoznavanje glasa u svojoj tražilici.

S blogu objašnjavaju da će značajke uključivati proširenje trake za pretraživanje u mobilnim aplikacijama s alatnom trakom koja korisnicima omogućuje trenutnu kupnju stavki iz njihove medijske galerije, pristup slikovnim prijevodima i aktiviranje prepoznavanja govora.

Tvrtka također detaljno planira poboljšati multisearch, alat objavljen ranije ove godine, s funkcijom koja usmjerava korisnike u obližnje trgovine s robom koju fotografiraju.

 Google pretrazivanje.jpg Izvor: Shutterstock

Dodatno, Google razvija svoju značajku automatskog dovršavanja kako bi korisnicima pomogao u izradi upita za pretraživanje predlažući srodne pojmove. Ažuriranja su razvijena za iOS i Android uređaje.

Google je objasnio da njegova značajka višestrukog pretraživanja uključuje fotografije i tekstualne upite, a funkcija je trenutno dostupna globalno u formatu na engleskom jeziku. U sljedećih nekoliko mjeseci, prenosi Mobile World Live, Google planira povećati kompatibilnost na više od 70 jezika.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI