RUNBOW: Besplatna igra za vikend | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

RUNBOW: Besplatna igra za vikend

Autor Igor Martić

Runbow je party platformer s mnoštvom likova

 Runbow (6).jpg Izvor: Epic Games

Tu su i ludi kostimi i ludi načini igre jer je video igra Runbow puna šarenog kaosa koji jednostavno morate sami iskusiti.

S mnoštvom načina natjecanja za do 9 igrača, bilo lokalno ili online te masivnom avanturom za jednog igrača Runbow je luda platformska igra u boji koju ste sigurno s nestrpljenjem čekali.

Svijet Runbowa mijenja se sa svakim potezom pozadine tako da ćete morati ostati na nogama dok platforme i prepreke nestaju. Ako nešto ne vidite to ne postoji. Brz, bjesomučan i zabavan Runbow je prepun mnogih načina i sadržaja koji će vas natjerati da trčite.

 Runbow (1).jpg Izvor: Epic Games

Trebate spasiti Poster District od zle Sature u avanturi i odabrati vlastiti put kroz ogromnu kartu od 140 razina za jednog igrača. Prihvatite The Bowhemoth, što je jedan iznimno težak izazov u utrobi goleme zvijeri. Sami ili s prijateljima sigurno ćete testirati vještine čak i najtežih platformskih veterana.

Krenite sa svojim prijateljima, lokalno ili onlineu šareno, ludo natjecanje. Organizirajte privatnu igru za sebe ili svoje prijatelje ili uskočite na Open Party i osvojite svijet. Tone kostima i nezavisnih gostujućih likova čekaju da ih otključate uključujući Shovel Knight, CommanderVideo, Shantae, Lilac i mnoge druge.

 Runbow (2).jpg Izvor: Epic Games

Cijena za igru Runbow je 11,99 eura, ali je u Epic Games trgovini besplatna do 6. listopada 2022. do 17 sati. Igra se igra na Windows 10 OS-u, uz i5 procesor ili AMD ekvivalent, uz 8 GB radne i samo 3 GB interne memorije, ali uz barem NVIDIA GTX 660 ili AMD Radeon HD 7950.

 Runbow (5).jpg Izvor: Epic Games

 Runbow (3).jpg Izvor: Epic Games

 Runbow (4).jpg Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI