VRIJEDI ISPROBATI: The Drone Racing League Simulator | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VRIJEDI ISPROBATI: The Drone Racing League Simulator

Autor Davor Dakić

Single i multiplayer natjecateljska igra omogućuje osjećaj letenja u kokpitu najbržih dronova

 The Drone Racing League Simulator (3).jpg Izvor: Epic Games

DRL Simulator je istovremeno i simulator i vrhunska FPV trkaća igra. Nudi robustan skup značajki koji se razvija uključujući utrke dronovima visokog intenziteta. Sadrži staze na kojima se natječu piloti DRL-a iz stvarnog svijeta, a svake sezone dodaju se nove.

Drone Racing League Simulator pomaknut će granice vaših sposobnosti utrkivanja dronova i pripremiti vas za let u stvarnom životu. Istražite legendarne lokacije i nove svjetove. Borite se sa svojim prijateljima do cilja.

Možete se rušiti i padati bez prestanka, a da pritom ne uništite svoj dron i ne razbijete nešto u stvarnom životu. Savladajte ovu igru i možete se natjecati za priliku da postanete profesionalni pilot u Drone Racing League.

 The Drone Racing League Simulator (5).jpg Izvor: Epic Games

Mapa mega grada

Nova karta Mega Cityja prikazuje futurističku metropolu u kojoj korisnici mogu navigirati gradom iznad horizonta, oko i unutar masivnih visokih zgrada i arhitektonskih znamenitosti, kroz gradske ulice i urbane parkove, dolje kroz podzemne autoceste, kroz stanicu monoraila pa čak i u stanicu podzemne željeznice na više razina.

Iako je ova karta zarazna za letenje u Freestyle modu uključene su stručno dizajnirane osnovne, srednje i teške staze koje prate ovu novu kartu.

 The Drone Racing League Simulator (6).jpg Izvor: Epic Games

Traži i uništi

Novi način igre Search & Destroy pruža zabavno iskustvo igranja uništavanja ciljanih balona ulijetanjem u njih. Ciljani baloni različitih oblika i veličina strateški su i kreativno postavljeni na karti kampa s potpisom DRL Sim-a, zajedno s "opasnim" balonima koji se moraju izbjegavati.

Novi piloti na zabavan način mogu usavršiti svoje vještine kako bi se počeli natjecati na zahtjevnijim trkaćim stazama dok se iskusnim pilotima pruža prilika svježeg iskustva u igri za fino ugađanje njihove palice za precizno upravljanje dronom.

 The Drone Racing League Simulator (7).jpg Izvor: Epic Games

Ukrcavanje

Novi tijek igre vodi nove pilote kroz niz progresivnih misija obuke i uputa. Piloti će započeti obuku u potpomognutom načinu rada za početnike dovršavajući devet misija koje kulminiraju u utrci prije nego što prijeđu na srednji, djelomično potpomognuti onboarding način leta, a koji se sastoji od 10 misija koje kulminiraju u drugoj utrci.

Konačno, u Onboarding Pro modu piloti će letjeti bez pomoći u tri utrke koje moraju biti pobijeđene u nizu kako bi dovršili obuku letenja.

Igra The Drone Racing League Simulator je besplatna za preuzimanje iz Epic Games trgovine do 6. listopada 2022. Cijena joj je inače samo 7,99 eura, a ocijenjena je visokom ocjenom 4,7. Minimum je Windows 10, i5 procesor, 8 GB radne memorije te 16 GB slobodne memorije na disku.

 The Drone Racing League Simulator (1).jpg Izvor: Epic Games

 The Drone Racing League Simulator (2).jpg Izvor: Epic Games

 The Drone Racing League Simulator (4).jpg Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI