Nuklearni rat u video igrama i mobilnim aplikacijama | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Nuklearni rat u video igrama i mobilnim aplikacijama

Autor Igor Martić

O tome se priča ovih dana, a mi smo provjerili što nude trgovine aplikacijama

 Nuclear Bomb Simulator 3D (4).jpg Izvor: Google Play Store

Nuclear Bomb Simulator 3D

U ovoj simulaciji bacanja bombe na slučajno odabrani grad možete vidjeti svih 14 vrsta nuklearnih bombi. Osim nuklearnih bombi dostupne su i rakete kao i radioaktivne bombe. Ispucajte ih sve i provjerite što će se dogoditi s gradom.

Igra Nuclear Bomb Simulator 3D može se instalirati na Android 5.1 i više verzije, a do sada je preuzeta 100.000 puta. Prosječna ocjena koju su igrači ostavili je 3,3.

Atomic Bomb Simulator 3D: Nuclear Explosion

Na Apple iPhoneu i iPadu možete igrati sličnu, ali ipak drugačiju igru. Pilotirajte mlaznim bombarderom kako biste uništili neprijateljske baze, ali istovremeno i izbjegavajte rakete protuzračne obrane. Bombe bacate na neprijateljske vojne lokacije, tenkove i gradove kako biste zaradili bodove i zabavili se.

Nuklearne bombe su moćno oružje uz koje ćete uništiti zgrade i blokove i pretvoriti ih u radioaktivnu prašinu. Očistite zemlju od neprijateljskih vojnih snaga, zrakoplova, tenkova i zgrada te zaradite bodove za svaki uništeni vod kako biste kupili još snažnije futurističko oružje.

 Atomic Bomb Simulator 3D Nuclear Explosion.jpg Izvor: Apple App Store

Oslobodite bijes pravednika na neprijateljima svoje zemlje i osigurajte pobjedu svoje vojske! U igri Atomic Bomb Simulator 3D: Nuclear Explosion na raspolaganju imate oružje za masovno uništenje i bombe, isprobat ćete ultimativni simulator bombaša, koristiti lukavu umjetnu inteligenciju kroz zanimljive i neugodne misije, pri čemu ćete morati zaboraviti na milosrđe i praštanje. Minimalne softverske specifikacije su iOS 8.0 te iPadOS 8.0.

Nuclear War 2

Još jedna igra u Googleovoj trgovini aplikacijama i igrama bavi se nuklearnim ratom i krajem civilizacije.

Klimatske promjene, financijska kriza, vjerski sukobi u svijetu bili su samo uvod u nuklearni rat. Zemlja je suočena s neizbježnim ratom i treba joj novi moćni vođa. Što ćete učiniti kako biste spriječili kraj civilizacije i spasili svoju zemlju i narod?

Gradite vojsku, otkrivajte nove jedinice i skupljajte uran kako biste upotrijebili nuklearno oružje za razornu štetu nad svojim protivnicima. Odredite strategiju svog nuklearnog oružja budući da je ono potrošno jer su izvori urana rijetki. Borite se i branite svoju naciju od neprijatelja kako biste postali dominantna i najmoćnija država na svijetu i vodili svoju zemlju do pobjede. Android 4.1 je minimum koji morate imati na svojem Android telefonu.

Nuclear Attack

Sjećate li se "zlatnog doba" računalnih igara? Ako se sjećate vjerojatno ste već upoznati s jednim od pravih klasika tog doba: " Missile Command". Preuzmite ovu igru Nuclear Attack i osjetit ćete nostalgiju. Ako ste premladi da se sjećate onda je ovo vaša prilika da otkrijete pravi klasik računalnog igranja.

Nuclear Attack inspiriran je klasičnom igrom Missile Command. Cilj igre je obraniti šest gradova od nuklearnog napada. Vi ste zapovjednik raketne obrane svoje zemlje i imate na raspolaganju tri raketne baze. Ove raketne baze mogu ispaljivati različite vrste projektila, a dobit ćete različite količine svake vrste projektila na svakoj razini. Koristite ih mudro ili ćete morati pobjeći dajući neprijatelju laku pobjedu. Zanimljivo, ali ova igra Nuclear Attack radi na uređajima s Android 3.0 ili višim verzijama, što znači funkcionalnost na telefonima koji su sad već itekako stari.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI