BALL SORT PUZZLE: Kad vam se ništa drugo ne da… | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BALL SORT PUZZLE: Kad vam se ništa drugo ne da…

Autor Krunoslav Ćosić

Zabava za kišne i sumorne dane kao što je današnji

 Ball Sort Puzzle (6).jpg Izvor: Apple App Store

Igra za pametne telefone Android i Apple iOS Ball Sort Puzzle predstavlja razbibrigu uz koju možete skratiti vrijeme dok nešto čekate, u krevetu kad vam se ne spava, a možda vas igra osvoji pa ju počnete igrati svaki dan.

Izazovna puzzle igra zabavljat će vas satima. Trebate razvrstati kuglice u boji smještene u cijevima dok sve kuglice iste boje ne budu u istoj cijevi. Ovo je mozgalica koja je istovremeno i teška i opuštajuća. Dodirnite bilo koju cijev kako biste prebacili lopticu koja leži na njoj u drugu cijev.

 Ball Sort Puzzle (5).jpg Izvor: Google Play Store

Lopticu možete položiti samo ako su sve iste boje i cijev u koju želite ubaciti lopticu ima dovoljno prostora. Pokušajte ne zapeti, ali ako zapnete ne brinite jer uvijek možete ponovno pokrenuti razinu. Potpuno besplatna igra Ball Sort Puzzle se igra sa samo jednim prstom, jednostavna je za igranje, nema kazni ili vremenskih ograničenja tako da ju možete igrati kad god želite. Programer kaže kako ova aplikacija ne prikuplja korisničke podatke.

U Google Play trgovini igra je dobila prosječnu ocjenu 4,6 od 5. U Appleovom App Storeu prosječna ocjena joj je 4,7 od 5, veličine je 149 MB, a kompatibilna je s iOS 10 ili više za igranje na App iPhone, iPad i iPad touch uređajima.

Jedan korisnik je svoje dojmove opisao ovako: Ova je igra tako korisna! Volim povremene misteriozne igre, možda jednu od četiri igre. Teže je pobijediti prvi put, ali je super za pamćenje kada ponovno pokušate. Ako se možete sjetiti gdje su bile loptice, na kraju možete pobijediti.

 Ball Sort Puzzle (1).jpg Izvor: Apple App Store

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI