SNAPCHAT: Nove značajke za jesen | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SNAPCHAT: Nove značajke za jesen

Uz nove značajke razgovori s prijateljima bit će brži i lakši za pronalaženje

 Snap Snapchat (1).jpg Izvor: Snap

Novi Snap widgeti za zaključani zaslon, dostupni s Appleovim iOS-om 16, čuvaju razgovore s vašim najboljim prijateljem na vašem zaključanom zaslonu tako da možete započeti razgovore jednim dodirom.

Novi alat štedi skrolanje kada želite započeti Snapping, održavajući vizualne razgovore sa Snapchat kamerom na dohvat ruke.

Widgeti nisu jedina stvar koja ove jeseni prilagođava vaš zaslon: novi prečaci za chat na vrhu kartice za chat olakšat će stvari poput uočavanja nepročitanih poruka i razgovora prijatelja, pregledavanje propuštenih poziva i odgovaranje na priče.

 Snap Snapchat (4).jpg Izvor: Snap

Snap Shortcuts (prečaci) također će vas podsjetiti ako nekome niste odgovorili. Ukazat će vam na predstojeće rođendane tako da nikada ne propustite nečiji poseban dan ili ostavite prijatelja bez odgovorene poruke.

 Snap Snapchat (2).jpg Izvor: Snap

Uz novopredstavljene alate kao što je Question Stickers možete omogućiti AMA (ask me anything) iz svojeg Snapchat Story plus što je Snapchat dostupan za web svima. Posjetite web.snapchat.com kako biste nastavili razgovore s prijateljima s bilo kojeg uređaja.

Neke značajke su dostupne već sada ili će uskoro biti dostupne pa pripazite i ažurirajte svoju aplikaciju Snap.

 Snap Snapchat (3).jpg Izvor: Snap

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI