SNAP MAP: Gdje su vaši prijatelji i što rade | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SNAP MAP: Gdje su vaši prijatelji i što rade

Autor Davor Dakić

Provjerite cool kafić ili živahni restoran odmah iza ugla

 Snap Map (3).jpg Izvor: Snap

Prije pet godina pokrenut je Snap Map. U međuvremenu, više od 300 milijuna Snapchattera otvara kartu svaki mjesec. Na taj način korisnici mogu provjeriti gdje su njihovi prijatelji i što rade kao i vidjeti sadržaj koji Snapchatteri šalju diljem svijeta.

Bila je to posebno naporna godina za Snap Map, izgradnjom novih načina za pomoć zajednici da se bliže poveže s onim što je oko njih i međusobno. Partneri kao što su Ticketmaster i The Infatuation učinili su korištenje Snap karte lakšom nego ikad za pronalaženje sjajnih lokalnih restorana i nadolazećih koncerata koji se održavaju u blizini korisnika.

 Snap Map (5).jpg Izvor: Snap

Dodali su u međuvremenu nove načine za otkrivanje zanimljivih mjesta, sve personalizirano za svakog pojedinog Snapchattera. S više od 30 milijuna popisa mjesta Snap Map pomaže Snapchatterima da jednim pogledom vide koji je cool kafić ili živahni restoran odmah iza ugla.

Konačno, Snapov sigurnosni alat za dijeljenje lokacije uživo pomogao je korisnicima Snapchata i njihovim prijateljima da ostanu sigurni u pokretu.

Slojevi (Layers) omogućuju Snapchaterima da pronađu stvari koje će raditi sa svojim prijateljima na Snap Mapu. Nakon samo nekoliko mjeseci prva dva sloja korištena su više od 100 milijuna puta. Uz ovo novo iskustvo Snapchatteri u New Yorku, Los Angelesu, Chicagu, San Franciscu, Austinu, Seattleu, Philadelphiji, Miamiju, Atlanti, Denveru i Londonu mogu koristiti Layer za pronalaženje najboljih restorana u blizini koje je odobrila Infatuation. Osim toga, Snapchatteri iz cijelog svijeta automatski će vidjeti recenzije Infatuation u profilima mjesta u više od 50 gradova diljem svijeta.

 Snap Map (2).jpg Izvor: Snap

Lako je započeti — samo spojite prste kako biste smanjili i pogledali kartu. Vi odlučujete želite li svoju lokaciju podijeliti s prijateljima ili je jednostavno zadržati za sebe uz Ghost Mode. Ako vaši prijatelji dijele svoju lokaciju s vama njihovi Actionmoji pojavit će se na karti. Actionmoji se ažuriraju samo kada otvorite Snapchat.

 Snap Map (4).jpg Izvor: Snap

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI