SNAP: Dostigli su milijun pretplatnika za uslugu koja se plaća | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SNAP: Dostigli su milijun pretplatnika za uslugu koja se plaća

Autor Krunoslav Ćosić

Snapchat+ se uspješno bori na tržištu premium usluga koje se dodatno plaćaju

 Snapchat___1_.jpg Izvor: Snap

Tvrtka za društvene medije Snap otkrila je da se više od milijun pretplatnika prijavilo na njezinu premium uslugu Snapchat+ šest tjedana nakon njezina pokretanja. To je dio pokušaja za stvaranje novih prihoda nakon nedavnih financijskih poteškoća.

Tvrtka je u blogu objavila da je prešla granicu od milijun korisnika navodeći nove značajke, uz najavu da je uslugu učinila dostupnom u 25 zemalja.

Snapchat+ je sada dostupan u Sjedinjenim Državama, Kanadi, Ujedinjenom Kraljevstvu, Francuskoj, Njemačkoj, Australiji, Novom Zelandu, Saudijskoj Arabiji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Indiji, Kuvajtu, Kataru, Omanu, Bahreinu, Egiptu, Izraelu, Švedskoj, Danskoj, Norveškoj, Nizozemskoj, Švicarskoj, Irskoj, Belgiji, Finskoj i Austriji.

Snapchat+ omogućuje pristupit do još ekskluzivnijih značajki u sklopu pretplate. Postoje četiri nova načina za prilagodbu vašeg Snapchat iskustva:

Prioritetni odgovori na priče: vaši će odgovori biti vidljiviji Snap Starsu.

 Priority Story Replies.jpg Izvor: Snap

Emotikoni za prikaz objave: odaberite emotikon za koji želite da ga prijatelji vide nakon što pogledaju vaše snimke. To je prepoznatljiv način da se odjavite sa svojih Snapova.

 Post View Emoji.jpg Izvor: Snap

Nove Bitmoji pozadine: dajte svojoj Bitmoji pozadini više šarma s posebnim pozadinama kao što su blještavo zlato i raj na plaži.

 New Bitmoji Backgrounds.jpg Izvor: Snap

Nove ikone aplikacija: promijenite ikonu Snapchat aplikacije na početnom zaslonu novim dizajnom.

 New App Icons.jpg Izvor: Snap

Mjesečna pretplata

Dostupan za 3,99 USD mjesečno Snapchatteri mogu omogućiti Snapchat+ u bilo kojem trenutku posjetom njihovom profilu. Nastavit će se dodavati više značajki u nadolazećim mjesecima.

Suparnik društvenih medija Twitter također je lansirao pretplatnički proizvod, Twitter Blue, dok usluge Meta Platforms Facebook i Instagram tek trebaju uslijediti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI