NA 23. ROĐENDAN Google objavio kolekciju sličica | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NA 23. ROĐENDAN Google objavio kolekciju sličica

Autor Smartlife

Googleove sličice možete koristiti i kao profilnu fotografiju

 Google Illustrations (1) Izvor: Google

Umjesto jednog ili dva slova u boji, koja su uobičajena na većini Gmail profila, možete koristiti neku od sličica koje je Google podijelio u različite kategorije.

Kolekcija nazvana Google Illustrations je simpatična, dijelom animirana, većinom statična grupa sličica koje će unijeti malo živosti i razbibrige u svakodnevnu e-mail komunikaciju. Sličice su podijeljene u sekcije životinje, svemir, priroda, ljudi, posao, zabava i već postoji veći broj sličica u svakoj od njih.

 Google Illustrations (3) Izvor: Google

Za razliku od Xbox tj. Microsoft i Snap ili Bitmoji avatara ovi su već gotovi i nema izrade osobnih tj. personaliziranih avatara ili 3D modela kakve imaju iPhone i Samsung. Za sada su Google Illustrations dostupne samo za Android telefone, ali će biti proširene na iPhone i na desktop za sve korisnike koji ne žele staviti svoju osobnu fotografiju.

Ovo nije kraj za Google Illustrations i one će nastaviti živjeti ne samo na Gmail nego i na drugim Googleovim proizvodima, izjavili su iz kompanije koja svakodnevno dodaje nove sličice.

 Google Illustrations (2) Izvor: Google

Kako doći do ilustracije?

Nove Google ilustracije možete vidjeti kada postavite profilnu sliku u Google Workspace i Contacts na Androidu. Lako im pristupite putem slike profila u gornjem desnom kutu aplikacije. Pregledajte zbirku ili potražite određenu sliku kako biste pronašli opcije.

Čim stvorite i spremite svoju profilnu sliku, vaši prijatelji, obitelj i ljudi s kojima se povežete moći će je vidjeti na mnogim Googleovim proizvodima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI