Hoće li pametni telefoni 'ubiti' još jedan uređaj? | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Hoće li pametni telefoni 'ubiti' još jedan uređaj?

Autor Krunoslav Ćosić

Sve je manja potreba za skener uređajima kakve imamo u uredima i kod kuće

 Mobile Scanner (1).jpg Izvor: Apple App Store

Zašto skenirati dokument na klasičnom skeneru kad to možete kamerom vašeg pametnog telefona? Jednostavnije je, brže, praktičnije, nema zauzimanja prostora u uredu i kod kuće, nema kabela, nema dodatnih softvera koje morate instalirati na računalo. Nema niti povezivanja, bilo putem kabela ili žice.

Aplikacija Mobile Scanner je brzi skener za Android i iOS pametne uređaje. Pretvorite svoj pametni telefon u skener i skenirajte sve, uključujući dokumente, papirnate bilješke, račune i knjige u jasne i oštre PDF-ove i slike. Pretvorite slike u tekst pomoću OCR tehnologije i izvezite pretražive PDF datoteke.

Neke od značajki

Omogućeno je ultra-brzo skeniranje u visokoj rezoluciji u roku od nekoliko sekundi, skeniranje s većim brojem stranica (koliko želite) te izvoz više dokumenata odjednom. Automatski se otkriva obrub i nudi obrezivanje, slike se mogu transformirati i rotirati samo s jednim dodirom. Generirajte dokumente savršene kvalitete s naprednim filtrima za obradu slika.

Ugrađena je značajka OCR (optičko prepoznavanje znakova) tako da će prepoznati bilo koji tekst iz vaših skeniranja, a omogućen je i izvoz tekstova kao txt datoteka. Spremite skenove kao PDF i slike, lako dijelite dokumente putem e-pošte i popularnih platformi. Podržano je skupno spremanje i izvoz više skeniranih dokumenata.

 Mobile Scanner (2).jpg Izvor: Apple App Store

Dakle, ovo je odlična aplikacija, u trgovini Play Store je dobila ocjenu 4,5, jednostavna je za korištenje, ali čitajte sitna slova. Prikazuju oglase između skeniranja pa ćete trebati svaki put pričekati 30-ak sekundi. U drugoj trgovini Apple App Store ocjena je još viša – 4,8.

Jedan od korisnika je ovo napisao: Ovu aplikaciju koristim gotovo svakodnevno za posao i povremeno za osobnu upotrebu. To je fantastičan način da imate stvarno mobilne uredske mogućnosti. Imam nekoliko prijedloga: omogućiti korisnicima preuzimanje pdf datoteke izravno na svoj mobilni uređaj, a ne samo putem e-pošte. Također, dopustite korisnicima da prilože ili pošalju više datoteka u jednoj e-pošti, umjesto odvojene komunikacije.

Pripazite samo na jedan podatak - ova aplikacija može prikupljati i dijeliti neke vrste podataka s trećim stranama, ali se podaci kod prijenosa šifriraju. Naravno, možete zatražiti brisanje podataka. S obzirom da je odobrena od strane Google i nalazi se u trgovini Play te u Appleovoj trgovini ne bismo trebali sumnjati u nju. Uz besplatni period korištenja postoji i pretplata od 39 dolara godišnje.

 Mobile Scanner (3).jpg Izvor: Apple App Store

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI