Umjetnom inteligencijom i aplikacijama do boljeg planiranja | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Umjetnom inteligencijom i aplikacijama do boljeg planiranja

Autor Dijana Kaćanski

Ukoliko razmišljate o donošenju odluka vezanih za vašu budućnost i ne možete se odlučiti, možemo vam pomoći

 djevojka lice astrologija 1 Izvor: Sean Prior / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako astrologija nema znanstvenu utemeljenost široko je prihvaćena te se bavi proučavanjem međusobnog utjecaja položaja i kretanja nebeskih tijela i zbivanja na našoj planeti kao i ljudskoj osobnosti i slijedovima događaja.

Astrološke karte ili horoskopi izrađuju se prema precizno određenom zemljopisnom položaju i točnom vremenu, a baziraju se na skupu znanja o planetama, znakovima zodijaka, astroloških kuća i aspekata između planeta.

 Astrologija aplikacija 1 Izvor: Google

Ukoliko podržavate ovakav način analize svoje ličnosti i planiranja prema astrološkim utjecajima, provjerite najpopularnije aplikacije i proučite zašto toliko ljudi vjeruje u njih.

Aplikacija Co–Star Personalized Astrology stvara predviđanja koja se temelje na točnom vremenu i mjestu rođenja kao i podacima NASA-e za praćenje planeta u pokretu, a nakon toga umjetna inteligencija stvara potpuno personalizirane horoskope.

Ova aplikacija koja astrologiju donosi u 21. stoljeće na način koji prije nije bio zamisliv predstavljena je u brojnim eminentnim medijima poput New York Times, Cosmo, Buzzfeed, Vanity Fair, Vogue, Guardian i drugim.

 Numerologija - Nađi svoju životnu svrhu
Numerologija - Nađi svoju životnu svrhu
Izvor: Google

Instalirana više od milijun puta, aplikacija će vam pružiti analizu ličnosti prilagođenu cijeloj astrološkoj karti, ažuriranja u stvarnom vremenu, kompatibilnost između planeta, a možete dodati i prijatelje te pratiti njihove horoskopske znakove.

Dame koje više vole numerologiju zanimat će aplikacija Numerologija - Nađi svoju životnu svrhu koja se temelji na pretpostavci da će vam brojevi i informacije dobivene na temelju datuma rođenja pomoći da steknete bolje razumijevanje sebe same, prepoznate svoje talente, vrline i mane.

 djevojka zvijezde Izvor: Leo Lintang / Panthermedia / Profimedia

Svrha života opisana u broju Životnog puta omogućit će da vaš potencijal dođe do izražaja putem urođenih osobina, stručnih sposobnosti i mogućnosti. Više od milijun sljedbenika govori kako numerologija uz život koji ovisi o vama, pomaže kao vodič ka boljem i ispunjenijem životu.

AstroMatrix Birth Chart Synastry Horoscopes aplikacija pruža brojne izvještaje i grafikone koji će olakšati razumijevanje vaše karte rođenja. Iscrpan izvještaj o matičnoj karti s detaljnim informacijama o svakoj poziciji planeta i njihovim utjecajima donosi konačni zaključak.

 Astrologija aplikacija 3 Izvor: Google

Uz dnevne i mjesečne horoskope možete otkriti sve izazove u vašem ljubavnom životu, slaganje s partnerom i analizu vaše veze. Saznanja o prošlom životu, napredovanju te čitanju tarot kartica i još puno toga pruža aplikacija s više od milijun instalacija.

Ukoliko ste fan tibetanskih učenja preporučujemo aplikaciju Tibetan Daily Horoscope & Lunar Calendar Norbu koji se temelji na drevnoj tibetanskoj astrologiji koju su koristili liječnici i redovnici, uglednici i obični Tibetanci.

 Astrologija aplikacija 4 Izvor: Google

Drevna znanja su u ovoj aplikaciji instaliranoj više od 50 tisuća puta prilagođena modernom svijetu i svima koje zanima astrologija i tibetanska kultura. Izračunavanje se vrši pomoću lunarnog kalendara, a uz osobni dnevni horoskop i prognoze do 2027. godine moguće je dobiti savjete o zdravlju, poslu i drugim aspektima života.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI