MUSK JE ODUŠEVLJEN: Novi posao s povezivanjem iPhonea na satelite | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MUSK JE ODUŠEVLJEN: Novi posao s povezivanjem iPhonea na satelite

Autor Krunoslav Ćosić

Novi telefoni, koji stižu ove jeseni, Elonu su prilika za novi biznis i zaradu

 Satelit sateliti (1).jpg Izvor: Pixabay

Izvršni direktor SpaceX-a Elon Musk otkrio je da je razgovarao o potencijalu pružanja povezanosti njegovih satelita i usluge hitnih poruka koje je Apple omogućio na svojim najnovijim modelima serije iPhone 14.

Musk je u tweetu objavljenom dan nakon što je Apple predstavio svoju liniju iPhonea 14 naveo da su već razgovori o tome.


Apple je razvio vlastite komponente i softver za povezivanje iPhonea 14 s Globalstar satelitima. Njegovi proizvodi mogli bi se koristiti u satelitskoj usluzi slanja poruka koju T-Mobile US planira ponuditi na SpaceX-ovoj drugoj generaciji Starlink satelita.

Partnerstvo između Muskove satelitske tvrtke i T-Mobileove američke jedinice najavljeno je prošlog mjeseca nedavno. Beta probna verzija usluge trebala bi se održati u drugoj polovici 2023.

 Satelit sateliti (2).jpg Izvor: Pixabay

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI