VIBER: Dostupan u Microsoft Storeu i Samsung Galaxy Storeu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VIBER: Dostupan u Microsoft Storeu i Samsung Galaxy Storeu

Autor Krunoslav Ćosić

Korisnici će nakon ažuriranja lakše preuzimati aplikacije

 Clipboard01.jpg Izvor: Microsoft Store

Približno 90% korisnika Viberove desktop verzije koristi aplikaciju s Windows uređaja, a 38,1 % mjesečno aktivnih korisnika na Androidu posjeduje Samsung uređaje. Viberovo najnovije ažuriranje omogućit će novim korisnicima da jednostavno i bez napora preuzmu Viber aplikaciju.

Viber se može preuzeti iz Microsoft Storea u kojem se nalazi 669.000 aplikacija. Desktop verzija Vibera, dostupna u Windows Storeu, korisnicima omogućuje slanje poruka i poziva putem Vibera izravno s računala ili laptopa, što je veoma popularna značajka.

 Microsoft Store (1).jpg Izvor: Microsoft Store

 Samsung Galaxy Store.jpg Izvor: Samsung Galaxy Store

Desktop verzija može se koristiti za sve – od komunikacije s voljenima do vođenja posla, grupnih poziva, interakcije s kanalima i postavljanja podsjetnika. Također pomaže smanjiti naprezanje očiju omogućavajući korisnicima da sinkroniziraju aktivnosti koje imaju na mobilnoj verziji Vibera s – desktop aplikacijom i većim ekranom.

Viber se može pronaći i u Samsungovoj trgovini s aplikacijama - Galaxy Store je dostupan u 125 zemalja. Zahvaljujući milijardama aktivnih korisnika diljem svijeta u obje trgovine Viber će biti dostupan stalno rastućim bazama potrošača na obje platforme.

Aplikacija je dugi niz godina dostupna u Android Play trgovini iz kojeg je preuzeta više od milijardu puta. Aplikacija je također dostupna u Apple Storeu, Huawei Storeu i Xiaomi Storeu.

 Samsung Galaxy Store (2).jpg Izvor: Samsung Galaxy Store

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI