HI-REZ STUDIOS: Verizon će podignuti 5G igranje na višu razinu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

HI-REZ STUDIOS: Verizon će podignuti 5G igranje na višu razinu

Autor Igor Martić

Verizon ima velike planove u sektoru mobilnih igara

 Saint_Concept.jpg Izvor: Hi-Rez

Suradnja na 5G povezivosti s Hi-Rez Studios pokriva jedan od najnovijih naslova ovog razvojnog programera jer naglašava potencijal da se igranje u stilu konzole prenese na mobilne telefone.

Čini se da je veći dio Verizonovog najnovijeg prijedloga velika brzina prijenosa podataka kojoj igrači Rogue Company Elite mogu pristupiti prilikom preuzimanja grafičkog paketa na svojoj 5G infrastrukturi, značajci koja je dostupna od 15. kolovoza.

Operator je izjavio da surađuje s Hi-Rez Studios kako bi istražili kako bi mogli upotrijebiti 5G mrežu za poboljšanje korisničkog iskustva mobilnog igranja, sektor koji je Verizon identificirao kao cilj ranije ove godine, prenosi Mobile World Live.

 Rogue Company.jpg Izvor: Hi-Rez

Erin McPherson, voditeljica potrošačkog sadržaja i partnerstva u Verizonu, izjavila je da je ugovor s Hi-Rez Studios primjer kako njihova 5G mreža može omogućiti brzo preuzimanje i streamanje igara donoseći “mogućnost igranja igrica za više igrača s velikim brojem podataka rezerviranih za konzole na vašem mobilnom telefonu”.

Korisnicima u programu vjernosti Verizon Up nude se razne nagrade u igrama Hi-Rez Studios, uključujući ponudu u kojoj će prvih 10.000 iOS i 20.000 Android korisnika koji se prijave dobiti pristup beta verziji Rogue Company Elite od kraja ovog mjeseca.

Faza Rogue Company Elite Beta za korisnike iOS-a započet će 18. kolovoza 2022., a za korisnike Androida počet će 8. rujna 2022. Ponuda će biti dostupna do srijede, 31. kolovoza 2022. Verizon Up je besplatan i dostupan putem aplikacije My Verizon. Članovi Verizon Up usluge nagrađeni su samo zato što su klijenti.

Verizon je istaknuo svoje igračke ambicije prošlog mjeseca kroz dogovor o donošenju naslova s Microsoftove Xbox konzole svojim 5G korisnicima.

 Chaac_Concept.jpg Izvor: Hi-Rez

Sa sjedištem u Alpharetti, Georgia, Hi-Rez je vodeći izdavač videoigara i programer na čelu industrije besplatnih za igranje igara kao usluge.

Hi-Rez igrice je do sada igralo više od 100 milijuna ljudi širom svijeta na PC-ju, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, iOS i Android uređajima. S tri igre koje se redovito nalaze među 10 najboljih besplatnih igara na Steamu, Hi-Rez je jedan od rijetkih zapadnih programera koji je uspješno lansirao višestruke igre za više platformi kao uslužne naslove za veliku publiku.

 Sniper_concepts.jpg Izvor: Hi-Rez

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI