ZAR VEĆ? Ukida se aplikacija HBO Max | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZAR VEĆ? Ukida se aplikacija HBO Max

Autor Smartlife

Warner Bros Discovery nije zadovoljan performansama HBO Max aplikacije

 HBO Max (7).jpg Izvor: HBO

Aplikacija HBO Max ponekad ne funkcionira najbolje, ali nismo sigurni zaslužuje li da bude potpuno ukinuta. Nažalost, nakon samo nekoliko mjeseci od pokretanja usluge, točnije od 8. ožujka 2022., stigla je službena najava da će se upravo to dogoditi. U ožujku je naziv HBO Go zamijenjen s HBO Max.

Warner Bros Discovery planira ukinuti aplikaciju HBO Max u ljeto 2023. Izvršni direktor David Zaslav je najavio taj potez rekavši kako kompanija planira kombinirati HBO Max i Discovery+ aplikacije u jednu novu mega-aplikaciju koja će biti nazvana kao nešto potpuno novo.

 HBO Max (1).jpg Izvor: HBO

Zaslav kaže da će nova aplikacija kombinovati moć sadržaja HBO Max sa sadržajem i "boljom tehnologijom“Discovery+ aplikacije. "HBO Max ima konkurentan skup funkcija, ali je imao problema sa performansama i korisnicima“.

Kako će se zvati nova usluga?

Iako je Zaslav bio voljan najaviti ukidanje HBO Max aplikacije nije išao toliko daleko i imenovao kako će se nova usluga zvati. Neki su očekivali da će HBO biti ubačen direktno u aplikaciju Discovery+ kao takozvani „kanal“ unutar aplikacije, ali izgleda da i Discovery+ također čeka mač - barem kao vlastitu samostalnu aplikaciju.

 HBO Max (6).jpg Izvor: HBO

"Mislimo da će taj proizvod biti vrhunski“, rekao je Zaslav misleći na novu kombiniranu uslugu koju planiraju pokrenuti na ljeto 2023. Izvršni direktor je primijetio da je HBO Max, usprkos tehničkim problemima, brzo narastao u brendu prepoznavanja u usporedbi s drugim servisima za streaming.

To ima puno smisla jer je HBO Max trenutno poznatiji servis za streaming od Discovery+. Mora ćemo pričekati i vidjeti kako će Warner Bros Discovery lansirati svoju novu uslugu, a da pritom zadrži pozornost koju je HBO Max prikupio tijekom posljednjih nekoliko mjeseci.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI