U ARENI BERLIN: Više od 50 referata i predavanja o fotografiji | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

U ARENI BERLIN: Više od 50 referata i predavanja o fotografiji

Autor Krunoslav Ćosić

Berlin Photo Week 2022 će početkom rujna privući sve ljubitelje fotografije

 Leica fotoaparat.jpg Izvor: Shutterstock

Gledajte, slušajte, učite i poboljšajte svoje fotografske vještine: od 2. do 4. rujna 2022. se u Berlinu, na Berlin Photo Week, organizira opsežan konferencijski program. U Areni Berlin moći će se pogledati predavanja nekoliko Magnum fotografa - Nana Heitmann, Bieke Depoorter, Yael Martinez i Paolo Pellegrin.

Sva predavanja se održavaju u suradnji s urednicima časopisa Der Spiegel, medijskim partnerom Berlin Photo Weeka. Ulaznice, informacije i detalji o registraciji dostupni su na berlinphotoweek.com.

Od petka 2. rujna do nedjelje 4. rujna na dvije pozornice u Areni Berlin svaki dan u 12.30 sati organizira se bogat program s konferencijama, predavanjima i raspravama o fotografiji.

Dnevno će u do 20 programskih točaka sudjelovati fotografi koji će predstaviti svoje inspirativne fotografije i projekte. Profesionalni fotografi otkrit će svoju formulu uspjeha u foto i video poslu, a rasprave će istaknuti najnovije slikovne trendove. Marketinški i pravni savjeti informirat će sudionike o najnovijim događanjima.

 Berlin Photo Week (2).jpg Izvor: Berlin Photo Week

Sadržaji središnjeg Plaza Stagea izravno su uključeni za sve posjetitelje festivala i mogu se posjetiti uz dnevnu ulaznicu. Sadržaj zatvorenog Conference Stagea, s druge strane, moguće je posjetiti samo uz kupnju konferencijske ulaznice (dostupna je kao jednodnevna ili dvodnevna ulaznica).

Ovo je nekoliko highlighta iz programa: u petak 2. rujna na Plaza Stageu insajderi Richard Harrington i Elia Locardi (obojica iz Radianta) kao i David Vaskevitch (Mylio) ispitat će potencijal softvera i umjetne inteligencije, a fotograf Franziska Stünkel (Leica) predstavit će svoj impresivni foto projekt pod nazivom 'Coexist'.

 Berlin Photo Week (3).jpg Izvor: Berlin Photo Week

Na Conference Stageu foto profesionalac J. Konrad Schmidt izvijestit će o najnovijim dostignućima na sceni profesionalne fotografije. Filmski redatelj Moritz Becker govorit će o polugama uspjeha za profesionalce, novostima o trenutnom zakonu o fotografiji i drugim temama za profesionalne fotografe.

U subotu 3. rujna na Plaza Stageu Bastian Werner ponudit će praktičan uvid u svoj višestruko nagrađivani rad koji snima vremenske prilike. Veleposlanik Whitewalla Karsten Staiger predstavit će svoje fotografske radove. Blacksally će pokazati kako razviti vlastiti fotografski stil, a fotografska zvijezda društvenih mreža Benjamin Jaworsky predstavit će svoje najnovije projekte.

Brojna predavanja s impresivnim slikama poznatih profesionalaca (powered by Leica, Nikon, Sony, Tamron, Sigma, Hahnemühle, Whitewall, Mylio, Radiant, BFF, CV, EyeEm i mnogi drugi) zaokružit će širok program konferencije Berlin Photo Week 2022.

 Berlin Photo Week (1).jpg Izvor: Berlin Photo Week

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI