GOOGLE ONE: Premium Google Workspace značajke | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GOOGLE ONE: Premium Google Workspace značajke

Autor Krunoslav Ćosić

Uz video pozive bez dosadašnjih ograničenja stiže i filtriranje pozadinske buke poput laveža pasa

 Google Meet.jpg Izvor: Google

Kad je pokrenut Google One prije nešto više od četiri godine Googleov je cilj bio stvoriti članstvo koje će pomoći da iskoristite Google na najbolji način — počevši s više prostora za pohranu i s podrškom stručnjaka.

Tijekom godina predstavili su nove načine kako biste dobili veću vrijednost od svog članstva, poput VPN-a za dodatnu sigurnost, naprednih alata za uređivanje Google fotografija i nagrada Google Storea.

Članovi usluge Google One od sada mogu koristiti nekoliko mogućnosti Google Workspacea, a koje su prethodno bile dostupne samo tvrtkama s plaćenim pretplatama na Google Workspace.

Ostanite povezani uz poboljšane video pozive

Od održavanja kontakta s voljenima do učenja novih vještina, videopozivi su postali ključni dio našeg svakodnevnog života. Kako bi pomogli članovima usluge Google One da ostanu povezani, Google nudi poboljšane značajke videopoziva iz Google Meeta u Google Workspaceu.

 Djevojka telefon laptop.jpg Izvor: Anna Berezutskaya / Alamy / Alamy / Profimedia

Sada se ne morate pridržavati vremenskog ograničenja od jednog sata za grupne videopozive — možete razgovarati sa svojim omiljenim kontaktima do 24 sata (izvrsno za virtualne filmske večeri i okupljanja na društvenoj distanci).

Također možete filtrirati pozadinsku buku, poput laveža pasa ili zvukova s obližnjeg gradilišta, tako da vas svi mogu jasnije čuti. I konačno, možete sigurno snimati i pohranjivati pozive na Google Drive kako biste ponovno proživjeli i podijelili posebne trenutke poput virtualnih proslava rođendana.

 Google One.jpg Izvor: Google

Poboljšani videopozivi počinju se uvoditi za članove usluge Google One na paketu Premium 2 TB i više u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi, Meksiku, Brazilu, Japanu i Australiji — a više zemalja uskoro će stići. S vremenom će članovi usluge Google One dobiti pristup dodatnim odabranim premium značajkama s Google Workspacea — preko Google Meeta, Gmaila i Kalendara — i drugih Googleovih proizvoda.

 Google One Premium paketi.jpg Izvor: Google

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI