ISPROBAJTE: Simulator košnje travnjaka | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ISPROBAJTE: Simulator košnje travnjaka

Autor Krunoslav Ćosić

Lawn Mowing Simulator je zabavna single player simulacija

 Lawn Mowing Simulator (2).jpg Izvor: Epic Games

Ovaj tjedan nas Epic Games časti s još jednim besplatnim naslovom. Lawn Mowing Simulator omogućuje ljepotu i detalje košnje velikog britanskog sela. Simulator omogućuje autentičnu i ekspanzivnu vožnju s liste licenciranih kosilica za travu, iz stvarnog svijeta prestižnih proizvođača Toro, SCAG i STIGA.

Izvršite provjere na terenu, postavite visinu oštrice i izmjerite opterećenje motora dok ispunjavate niz ugovora u različitim načinima rada. Unaprijedite svoju košnju s nekoliko priključaka od trakastih valjaka, kompleta za malčiranje, sakupljača trave, uređaja za recikliranje, mlatilica itd.

 Lawn Mowing Simulator (5).jpg Izvor: Epic Games

Igra Lawn Mowing Simulator smještena je u prelijepi britanski seoski gradić. Užurbane stambene ulice, prostrano dvorsko imanje, neobično zelenilo vikendica i velika konjička polja samo su neka od mjesta koja čekaju vaše noževe za košnju.

Toro, SCAG i STIGA prvi su simulator košnje travnjaka sa svojim strojevima iz stvarnog svijeta koji su odlično rekreirani, i vizualno i fizički. 12 kosilica dostupno je u osnovnoj igri, a svaka ima svoje izazove, dodatke i nadogradnje koje treba slijediti.

 Lawn Mowing Simulator (3).jpg Izvor: Epic Games

Izgradite vlastitu tvrtku za njegu travnjaka iz temelja. Kupite i nadogradite svoje sjedište, zaposlite ljude, oglašavajte se i uravnotežite poslovne knjige dok rastete i širite svoje poslovanje.

Video igra Lawn Mowing Simulator besplatno je dostupna u Epic Storeu do 4. kolovoza 2022. Cijena igre je 19,99 eura, a za besplatno preuzimanje na Windows računala potreban vam je samo račun na Epic platformi. Igra je dobila prosječnu ocjenu 3,9, a igra se na Windows 10, uz 8 GB radne i 20 GB interne memorije.

 Lawn Mowing Simulator (1).jpg Izvor: Epic Games

 Lawn Mowing Simulator (4).jpg Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI