PS5 BETA: Podrška za 1440p, popisi igara i još mnogo toga | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PS5 BETA: Podrška za 1440p, popisi igara i još mnogo toga

Autor Igor Martić

Beta verzija sistemskog softvera počinje danas za određene sudionike u određenim zemljama

 Sony PlayStation 5.jpg Izvor: Playstation

Otkako je PlayStation 5 lansiran Sony sluša povratne informacije i pruža više značajki koje zahtijeva zajednica. Danas su predstavili novu beta verziju softvera sustava PS5 koja uključuje podršku za 1440p, popise igara i dodatna ažuriranja kako bi poboljšali iskustva igranja i olakšali povezivanje s prijateljima na PS5.

Iako je pristup beta verziji ograničen na pozvane sudionike u odabranim zemljama cilj je donijeti ažuriranja globalnoj zajednici tijekom ove godine. Ako ste odabrani za sudjelovanje u beta verziji primit ćete pozivnicu e-poštom. Kao i uvijek neke značajke dostupne tijekom beta faze možda neće ući u konačnu verziju ili će možda doći do značajnih promjena, napominju iz Sonyja.

Nove mogućnosti igranja i personalizacije

PS5 beta uvodi podršku za 1440p HDMI video izlaz omogućujući igračima odabir dodatne vizualne postavke na kompatibilnim PC monitorima i TV-ima. Ako igra koju igrate podržava 1440p renderiranje možete doživjeti izvorni 1440p izlaz na svom zaslonu.

 PS5 rezolucija.jpg Izvor: Playstation

Ako igrate igru s višom nativnom razlučivošću kao što je 4K tada biste mogli imati koristi od poboljšanog anti-aliasinga kroz supersampling do 1440p izlaza. Možete provjeriti je li vaš HDMI uređaj kompatibilan odabirom "Testiraj 1440p izlaz" pod opcijama "Zaslon i video" unutar postavki sustava.

Popisi igara

U svojoj biblioteci igara od sada možete kreirati popise igara, što dodatno olakšava organizaciju vaših igara. Za početak idite na karticu [Vaša zbirka] i odaberite [Izradi popis igara]. Odaberite igre koje ćete dodati na svoj popis igara, a zatim odlučite kako ćete je nazvati.

 PS5 game lista.jpg Izvor: Playstation

Možete imati do 15 popisa igara i 100 igara po popisu igara. Sve igre pod karticom "Vaša zbirka" vaše biblioteke igara mogu se dodati na popis igara, uključujući diskove, digitalne naslove i naslove za streaming. Istu igru možete dodati na više popisa igara.

3D zvuk

Usporedite 3D audio i stereo audio: od sada možete slušati i usporediti razliku između 3D i stereo zvuka na istom zaslonu, a zatim odabrati željenu postavku.

 PS5 3D zvuk.jpg Izvor: Playstation

Olakšan je pristup aktivnostima u tijeku. Prilikom nastavka igre aktivnosti koje su u tijeku često su istaknute na vrhu središta igre kako biste se što lakše i brže vratili tamo gdje ste stali.

Nove društvene značajke

Sada možete zatražiti od članova grupe da počnu dijeliti zaslon kako biste gledali njihovu igru. Idite na karticu za glasovni chat, odaberite člana kojem želite poslati zahtjev, a zatim odaberite [Zatraži dijeljenje zaslona].

 PS5 dijeljenje ekrana.jpg Izvor: Playstation

Kada se pridružite zabavi, a član igra igru kojoj se možete pridružiti, od sada ćete primiti obavijest o tome. Možete se pridružiti igri izravno iz obavijesti.

Pogledajte profile novih prijatelja - kada prihvatite zahtjev za prijateljstvo na popisu [Primljeno], sada možete vidjeti profil svog novog prijatelja u [Prihvaćeni zahtjevi]. Na kartici Game Base sada možete slati naljepnice i glasovne poruke svojim grupama.

 PS5 slanje poruka.jpg Izvor: Playstation

 PS5 nastavak igranja.jpg Izvor: Playstation

 PS5 notifikacije.jpg Izvor: Playstation

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI