DETALJNE ZNAČAJKE ZA PS5: Bloodhunt izlazi 27. travnja | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

DETALJNE ZNAČAJKE ZA PS5: Bloodhunt izlazi 27. travnja

Autor Krunoslav Ćosić

Sharkmob objašnjava kako je rekreirao Prag za njegovu krvopijanu kraljevsku bitku

 Bloodhunt (7).jpg Izvor: Playstation

Bloodhunt na PlayStation 5 izlazi 27. travnja 2022. Nova video igra omogućuje brzu i mahnitu borbu za više igrača s fokusom na agilnost. Uz snagu PS5 konzole uspjeli su postići 60 sličica u sekundi, čak i u trenucima bitke s najvećom akcijom. Borit ćete se noću u vrlo detaljnoj izvedbi Praga.

 Bloodhunt (1).jpg Izvor: Playstation

Odaberite način rada kvalitete - za najbolju kvalitetu renderiranja u 4K pri 30 fps, kako biste doživjeli Bloodhunt pri 60 fps renderiranih u 1440p. Vizija je bila stvoriti prikaz Praga koji je što je moguće realniji. Da bi se to postiglo potrebno je puno pažnje, za svaki detalj. Stoga su poslali tim za fotogrametriju u Češku Republiku te nabavili stvarna sredstva koja se sada repliciraju u igri.

Snimili su više od 10.000 slika i skenirali predmete iz stvarnog života, sve jedinstvene scene Praga kao što su dva masivna kipa: Memorijal Jana Husa i kip Karla IV. koji se nalazi na trgu Křižovnické. Jednom pretvoreno u igru, to je rezultiralo tisućama jedinstvenih tekstura i sredstava, oživljavajući detalje grada s autentičnim štihom.

 Bloodhunt (4).jpg Izvor: Playstation

Imerzivna audio tehnologija

Bloodhunt se odvija u modernom Pragu, gradu s puno znamenitosti, uskih ulica i visokih zgrada. Kada je u pitanju zvuk imali su puno stvari za razmotriti. Pogotovo kada imate pristup vrhunskim slušalicama kao što su PS5 Pulse 3D slušalice.

Uz ekspanzivnu zvučnu scenografiju, zvuk u Bloodhuntu je od vitalnog značaja jer vam omogućuje prepoznavanje prijetnji u blizini ili smjera iz kojeg se ispaljuju meci. Na taj način 3D audio vam pomaže u donošenju strateških odluka o tome kako nadmudriti svoje protivnike.

 Bloodhunt (3).jpg Izvor: Playstation

Tehnologija PlayStation Tempest 3D Audio omogućuje isticanje jedne od najjedinstvenijih značajki Bloodhunta: okomitost. PS Tempest 3D Audio tehnologija poboljšava mogućnosti prostornosti zvuka omogućujući vam da lokalizirate neprijatelje preciznije nego ikad prije, čak i na okomitoj osi.

Bez obzira na to pucaju li vaši neprijatelji s krovova ili visoke toranjske dizalice moći ćete točnije odrediti njihovu lokaciju. Dok lovite po kišnim ulicama Praga, određivanje neprijateljskih lokacija putem zvuka nikada nije bilo lakše.

Uzbudljiva bitka na dohvat ruke

Značajke bežičnog kontrolera DualSense omogućile su da se visceralno igranje Bloodhunta podigne na sljedeću razinu uranjanja. Prilagodljivi okidači i vibracije DualSense kontrolera omogućuju da uistinu osjetite težinu bitke dok iskusite utjecaj svakog snažnog napada i oružja. Na primjer, sačmarice imaju jak udarac i povlačenje okidača, dok se puškomitraljezom može lakše pucati, ali intenzivnijim trzajem.

 Bloodhunt (2).jpg Izvor: Playstation

Svjetlo kontrolera također vas vodi kroz igru. Svijetli na temelju boje vašeg tima ili kada vas protivnici prate i tako progone, stoga pripazite na to. Zvučnik na DualSense kontroleru omogućit će zvukove visoke vjernosti.

Nešto drugačije, nešto posebno

Bloodhunt je besplatan za igru i bit će dostupan na Sony PlayStation 5 besplatno. Za one koji traže nešto posebno za pripremu za bitku, u ponudi su predbilježbu za Founder’s Ultimate Edition igre koja dolazi s obiljem fantastične kozmetike i 1000 tokena, valute u igri.

Kada se predbilježite za Founder’s Ultimate Edition dobit ćete jedinstvenu, ekskluzivnu za PS5 epsku samurajsku masku koja će uliti strah u vaše suparnike. Ovo izdanje također vam nudi dva ekskluzivna ubojita odijela: Headrush i Fast Forward, obje jedinstvene i epske rijetkosti. Nadalje, dolazi s više od 100+ artikala, od elegantne odjeće i frizura do izvrsnih piercinga i tetovaža.

 Bloodhunt (5).jpg Izvor: Playstation

Moći ćete pokazati svoj stil izgledom koji uistinu ubija! A u slučaju da vam još uvijek nedostaje garderoba ili želite kupiti Battle Pass, ovaj paket također uključuje 1000 tokena koje možete potrošiti u trgovini u igri.

 Bloodhunt (6).jpg Izvor: Playstation

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI