OSVJEŽITE KOLEKCIJU: Što kažete na ove ljetne stickere? | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OSVJEŽITE KOLEKCIJU: Što kažete na ove ljetne stickere?

Autor Krunoslav Ćosić

Viber je u aplikaciji omogućio nove stickere, prilagođene aktualnim danima

 Viber ljetni stickeri (6).jpg Izvor: Viber

Jedan sticker ili naljepnica zamijenit će najmanje nekoliko riječi – štedjet će vam vrijeme, nokte ako ste ih nedavno uredili, a ne morate dok hodate niti tipkati nego samo odabrati prigodni sticker.

U aplikaciji Viber, dostupnoj za pametne telefone i desktop računalo preuzmite besplatne pakete na svoj uređaj te umjesto pozdrava pošaljite sticker na kojem dečko kaže „bok bok“. Djevojka s loptom u ruci poziva na plažu i zabavu, a nekome možete reći da je prava „cura s naslovnice“.

 Viber ljetni stickeri (3).jpg Izvor: Viber

 Viber ljetni stickeri (2).jpg Izvor: Viber

U novoj kolekciji Viberovih stickera su srca i poljupci, poziv na sladoled, ali ako vam je prevruće i ne da vam se ići van apartmana onda pošaljite vrlo jasno „NE!“. Ili, ako ste prethodni dan izgorjeli kao rak onda pošaljite prigodni sticker koji će također reći više nego da napišete tisuću riječi.

 Viber ljetni stickeri (5).jpg Izvor: Viber

Ako vam je dosadno i monotoniju želite razbiti odlaskom u shopping i u lov na ljetne rasprodaje onda svojoj najboljoj prijateljici koja se također dosađuje možete poslati naljepnicu s dvije moderne djevojke koje su u shoppingu. Navečer svojoj dragoj, koja nije pored vas, pošaljite „živjeli“ s dvije čaše koje se kuckaju.

 Viber ljetni stickeri (1).jpg Izvor: Viber

 Viber ljetni stickeri (4).jpg Izvor: Viber

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI