REKLAME, SVUGDJE OKO NAS: Uskoro i na zaključanom ekranu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

REKLAME, SVUGDJE OKO NAS: Uskoro i na zaključanom ekranu

Autor Smartlife

Bez njih se više ne može živjeti - nema mira niti dok je ekran zaključan

 Glance (4).jpg Izvor: Glance

Nakon Azije operatori u SAD-u pregovaraju o uvođenju reklama na zaključani ekran telefona. Android pametni telefoni bi uskoro mogli dolaziti s unaprijed instaliranom Glance aplikacijom. Ovaj softver mijenja zaključani ekran i nudi dinamički pozadinski sadržaj, a između ostalog i reklame.

Kako prenosi TechCrunch američki operatori su veoma blizu dogovora da telefoni koje prodaju dolaze s unaprijed instaliranom aplikacijom Glance. Kako se tvrdi indijska kompanija ozbiljno pregovara s operatorima, a rezultati ovih pregovora moći će se vidjeti već za dva mjeseca.

Glance je već dokazao svoj uspeh u inozemstvu, a posebno u Aziji. Aplikacija je dostupna kod operatora u mnogim zemljama - koriste je kao način da smanje cijenu proizvoda ili uvećaju svoj profit od prodaje.

Očekuje se da će američki građani prvu primjenu ove aplikacije vidjeti na jeftinijim modelima, što su veoma loše vijesti za kupce takvih uređaja. Za sada nema nagovještaja da bi se aplikacija mogla početi upotrebljavati u Europi, ali ne sumnjamo da ćemo imati priliku u budućnosti vidjeti njenu primjenu i kod nas. Naravno, ovo se odnosi samo na uređaje kupljene kod operatora.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI