WHATSAPP NOVOSTI: Grupni pozivi dobili nove opcije | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

WHATSAPP NOVOSTI: Grupni pozivi dobili nove opcije

Autor Ivan Vukić

Nedavno su omogućili grupne pozive s najviše 32 osobe, a novosti stižu i za poslovne korisnike

 WA_COVER_PHOTO_BUSINESS_ANDROID (2).jpg Izvor: Wabetainfo

Isključivanje zvuka ili slanja poruka određenim osobama za sada je u WhatsApp beta verziji za Android i iOS pa ako ste korisnik onda možete isprobati nove funkcionalnosti vezane uz grupne pozive. Ako niste, već u sljedećim danima svim korisnicima stiže ova opcija, piše Wabetainfo.

Posljednja objava koju je Will Cathcart objavio na Twitteru odnosi se na indikator postavljen na dno grupnog poziva koji obavještava sve sudionike da se netko pridružio grupnom pozivu, ali to nije sve.

Kao što možete vidjeti na snimkama zaslona, nove opcije dostupne su i na WhatsAppu za Android i iOS (čak i za ne-beta verzije aplikacije) te se odnose na grupni poziv: možete brzo poslati poruku ili isključiti zvuk bilo kojeg sudionika u grupnom pozivu kako biste administrirali grupni sastanak, na primjer.

 WA_MUTE_MESSAGE_GROUP_CALL_IOS_ANDROID-scaled.jpg Izvor: Wabetainfo

Konkretno, opcija isključivanja zvuka određenih osoba tijekom poziva vrlo je korisna kada netko na svojem telefonu zaboravi isključiti zvuk. Imajte na umu da opcija isključivanja zvuka nije ograničena na osobu koja je uputila poziv: svatko može isključiti zvuk.

Ovo se uvodi korisnicima koji instaliraju najnoviju verziju aplikacije WhatsApp. Ako nemate omogućene ove značajke za svoj WhatsApp račun, ne brinite: WhatsApp ih postupno objavljuje sve većem broju ljudi iz dana u dan, a planirano je više aktivacija u narednim danima. Stoga svakako ažurirajte svoju verziju WhatsAppa s App Storea, Play Storea i TestFlighta.

Još jedna novost

Ali, za korisnike Android telefona. WhatsApp uvodi naslovne (cover) fotografije u Android beta program. To će tvrtkama omogućiti da poboljšaju svoj poslovni profil postavljanjem naslovne fotografije, nakon što instaliraju najnoviju beta verziju WhatsApp Business beta za Android. Korisnici koji imaju Android 2.22.14.6 mogu isprobati funkcionalnost.

Svim korisnicima u planu je pustiti ovu funkcionalnost u sljedećim tjednima, a WhatsApp je to prije dva tjedna najavio za korisnike iOS-a koji koriste beta verziju aplikacije. Ista značajka je uočena tijekom razvoja WhatsApp Desktop beta verzije, ali nije bilo vijesti o WhatsApp beti za Android, do sada.

 WA_COVER_PHOTO_BUSINESS_ANDROID.jpg Izvor: Wabetainfo

Kao što možete vidjeti na snimci zaslona, vrlo je lako provjeriti je li ta značajka već dostupna za vaš WhatsApp račun: na vrhu vašeg popisa za razgovore pojavljuje se novi banner koji poziva tvrtku da postavi naslovnu fotografiju.

Možete jednostavno postaviti naslovnu fotografiju tako što otvorite svoj poslovni profil izravno u WhatsApp Postavke > Profil. Također je moguće vidjeti naslovnu fotografiju postavljenu od strane drugih tvrtki otvaranjem njihovog profila.

Ova je značajka danas puštena nekim tvrtkama i bit će predstavljena većem broju korisnika tijekom sljedećih tjedana.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI