Prvi pogled na Flintlock: The Siege of Dawn | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Prvi pogled na Flintlock: The Siege of Dawn

Autor Krunoslav Ćosić

Borbena mehanika nadolazećeg action RPG-a s barutom i magijom kreatora Ashena

 Flintlock The Siege of Dawn (2).jpg Izvor: xbox

Na Flintlock: The Siege of Dawn ćemo morati pričekati još neko vrijeme dok dođe na Xbox Series X|S i Xbox One, a igra će biti dostupna i na Xbox Game Passu. Najnoviji trailer predstavljen je na Xbox & Bethesda Games Showcaseu, a možete ga pogledati ovdje:

Flintlock: The Siege of Dawn – Gameplay Reveal
Izvor: Youtube

Flintlock se odvija u potpuno jedinstvenom RPG okruženju koje spaja barutnu fantaziju i mračnu magiju starih bogova. Dugo se smatralo da su bogovi koje ćete susresti u Flintlocku napustili čovječanstvo, ali su se iznenada vratili dovodeći sa sobom horde nemrtvih da naprave pustoš na svijetu.

Opstanak čovječanstva pod velikim je rizikom, a avantura počinje s Nor i Enki. Nor, član koalicijske vojske i u osobnoj potrazi za osvetom, ne donosi vatrenu moć. Vidjet ćete samo nešto od arsenala alata koje će imati na raspolaganju u igri, od brutalnog oružja za početak do eksplozivnog vatrenog oružja. Enki je, s druge strane, njezin suputnik varalica i donosi čitav niz magičnih sposobnosti za pomoć u bitci. I izazvati neki kaos.

Pozornost igre je na ekspanzivnom otvorenom svijetu koji gradite. Putovat ćete kroz razna područja, od dubokih šuma i obalnih skrovišta do šljunčanih rovova i visokih katedrala. Svaki lokalitet pršti životom, postoje smrtonosna bića, bezbroj neprijatelja i, naravno, neki dobronamjerni saveznici koje možete sresti na putu. U nadolazećim mjesecima bit će objavljene nove informacije o igri Flintlock: The Siege of Dawn.

Naslovi koji stižu u sljedećih 12 mjeseci

Na Xbox & Bethesda Games Showcaseu fokus je bio na masivnoj ponudi najvećih franšiza i originalnih IP-ova koje će obožavatelji moći igrati u sljedećih 12 mjeseci. Od trkaćih igara koje definiraju industriju, zadivljujućih narativa, uvjerljivih strateških naslova i najiščekivanijeg RPG-a otvorenog svijeta u posljednjih 20 godina.

 Xbox & Bethesda Games Showcase.jpg Izvor: xbox

Dugo očekivani naslovi su Starfield, Forza Motorsport, Diablo 4 i Redfal. Stižu jedinstvene ideje kao što su Pentiment, High on Life i Ravenlok.

Igrači koji žele iskusiti igre koje su izvorno napravljene za konzole Xbox Series X|S i vrhunska računala mogu se radovati Redfallu, Starfieldu i Forza Motorsportu. Te igre moći ćete doživjeti na svojoj TV aplikaciji, pametnom telefonu ili Xbox One konzoli zahvaljujući Xbox Cloud Gamingu.

 Xbox & Bethesda Games Showcase lineup.jpg Izvor: xbox

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI