TELEFÓNICA RAZVIJA METAVERZUM: Akademija Rafa Nadala | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TELEFÓNICA RAZVIJA METAVERZUM: Akademija Rafa Nadala

Autor Krunoslav Ćosić

Projekt nudi 3D virtualni prostor sa sadržajima sportskog centra

 metaversum Rafa Nadal Academy by Movistar (3).jpg Izvor: Rafanadalacademy

Španjolski telekomunikacijski operator Telefónica kroz metaverzum omogućuje upoznavanje jednog od svjetskih sportskih centara, Akademiju Rafa Nadala, bez potrebe da se fizički nalazite na stvarnom mjestu.

Putem 3D virtualnog avatara Rafe Nadala posjetitelji mogu upoznati sadržaje sportskog centra koji se nalazi u Manacoru (Mallorca) i sami razgledati akademiju. Vidjet će i sobu za suradnju u kojoj se održavaju sastanci ili susreti putem virtualnih avatara akademije.

 metaversum Rafa Nadal Academy by Movistar (4).jpg Izvor: Rafanadalacademy

Metaverzum uključuje i razigrani dio. Korisnici će moći otključati postignuća kako napreduju, a ako uspiju završiti sve zadane misije moći će dobiti zanimljive nagrade kroz nagradne igre. Tijekom posjeta dostupno je nekoliko mini-igara.

Telefónica je odgovorna za razvoj metaverzuma Rafa Nadal Academy by Movistar. Primjenom ove tehnologije odgovorni za projekt nastoje mlađoj publici približiti nove sadržaje i metodologiju Akademije kroz inovativno, zabavno i gamificirano iskustvo.

Rafa Nadal je jako iznenađen koliko se Akademija dobro pokazala u virtualnom svijetu. Projekt omogućuje svakome da upozna objekte i programe s bilo kojeg mjesta u svijetu, uz zabavan način.

Ovim novim projektom Telefónica pokazuje svoju predanost nastavku istraživanja tehnoloških mogućnosti koje nudi Web3 i metaverse. I sami na svojem računalu možete istražiti metaversum Rafa Nadal Academy by Movistar.

 metaversum Rafa Nadal Academy by Movistar (2).jpg Izvor: Rafanadalacademy

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI