THE DAY BEFORE: Morat ćemo pričekati do 2023. | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

THE DAY BEFORE: Morat ćemo pričekati do 2023.

Autor Smartlife

Igra koju svi čekaju odgođena je za 10 mjeseci

 The Day Before (1).jpg Izvor: Fntastic

Ako niste upoznati s igrom The Day Before vjerojatno ste u manjini. Radnja ove survival open-world MMO igre smještena je u postpandemičnu Ameriku, a igrači će strepiti od inficiranih ljudoždera i zajedno s gejmerima iz cijelog svijeta pokušati preživjeti na sve načine. The Day Before je trenutno na vrhu Steam liste želja, ispred naslova kao što su Stalker 2, Holow Knight: Silksong i Starfield.

Najočekivaniju igru godine ipak nećemo imati priliku igramo 21. lipnja 2022., kako je prvobitno najavljeno. Iz Fntastic studija kažu da će igra biti razrađena u Epicovom Unreal Engine 5 te ju možemo očekivati 1. ožujka 2023. godine.

Trailer objavljen u siječnju, koji prikazuje upotrebu GeForce RTX tehnologije, zadivio nas je svojim vizualnim spektaklom. Upotrebom novog enginea igra će sigurno izgledati još bolje.

The Day Before | Official GeForce RTX 4K Gameplay Reveal
Izvor: Youtube

Epic Games je u ožujku ove godine najavio sklapanje višegodišnjeg partnerstva s CD Projekt Red studijem kako bi udruženim snagama prilagodili open-world iskustvo u igrama temeljenim na Unreal Engine 5. Otkriveno je da će sljedeći dio Witcher franšize nastati upravo na novom engineu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI