PETAL CLIP: Jedna od najnovijih HMS aplikacija | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PETAL CLIP: Jedna od najnovijih HMS aplikacija

Autor Krunoslav Ćosić

Za uređivanje video filmova koristi se umjetna inteligencija

 petal-clip-video-editing-1.jpg Izvor: Huawei central

Video nakon snimanja možete dodatno uljepšati brojnim efektima i nizom mogućnosti završne obrade. Početnici u fotografiji i vloganju mogu koristiti napredne značajke poput Mask Faces koja štiti privatnost korisnika kada je riječ o anonimnom sadržaju.

Petal Clip aplikacija korisnicima pruža brojne prijedloge za stvaranje visokokvalitetnog sadržaja u filmskom stilu. Nadograđen kinematografskim specijalnim efektima, animacijama, fontovima, naljepnicama i audio efektima Petal Clip omogućuje čak i odabir zvučnog zapisa iz Huaweijeve aplikacija Huawei Music. Također, omogućeno je i korištenje različitih vrsta filtera fotografije i snimke zaslona koji se mogu primijeniti na fotografije koje uređujete.

Petal Clip - Huawei's video editing app
Izvor: Youtube

Zahvaljujući jednostavnom i preglednom sučelju aplikacije korisnici mogu uređivati videozapise nevjerojatnom brzinom. U radu se koristi Huaweijeva umjetna inteligencija koja korisnicima pomaže stvoriti sadržaj profesionalne kvalitete potpuno besplatno.

Kako funkcionira Petal Clip te kako stvoriti zadivljujuća umjetnička djela koristeći samo jednu Aplikaciju možete isprobati na novom pametnom telefonu Huawei nova 9 SE s kamerom od 108 megapiksela. Zahvaljujući pojednostavljenom korisničkom sučelju aplikacije Petal Clip omogućuje brzo učitavanje datoteka iz Huawei galerije te još brži odabir željenih funkcija uređivanja.

Ukratko, to je aplikacija za snimanje, uređivanje i kreiranje videozapisa. Na telefonima s EMUI 10.0 ili novijim unaprijed instalirana aplikacija Video Editor bit će preimenovana u Petal Clip, nakon ažuriranja na verziju 12.0.1.

Ako ne možete pronaći ikonu aplikacije Petal Clip na početnom zaslonu svojeg pametnog telefona Huawei možete je dodati putem Galerije. Dodirnite bilo koji videozapis u Galeriji, dodirnite Uredi pri dnu za pristup zaslonu za uređivanje videozapisa i dodirnite Izvezi u gornjem desnom kutu kako biste otvorili zaslon za izvoz videozapisa. Zatim odaberite Dodaj Petal Clip na početni zaslon i dodirnite Završi.

Huawei Petal Clip - prvi pogled
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI