NE MORAJU SVI ZNATI: Pratite Instagram Story, bez ostavljanja tragova | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NE MORAJU SVI ZNATI: Pratite Instagram Story, bez ostavljanja tragova

Autor Smartlife

Postoji nekoliko rješenja kako se sakriti na Instagramu

 Instagram-Link-Sticker-Story.jpeg Izvor: Instagram

Svaku put kad pogledate nečiji Story (Priču), osoba koja je objavila Story zna da ste vidjeli. Kad gledate klasične objave na Zidu (Wall), ako ne stisnete neki like ili drugi reakciju, niste ostavili nikakav trag.

Ako ne želite ostaviti trag prilikom gledanja nečijeg Instagram Storyja, postoji nekoliko rešenja za to…

Nećemo se baviti instalacijom aplikacija za to jer su aplikacije koje su dostupne za skrivanje identiteta tijekom gledanja Story objava upitne kvalitete pa možda čak i prijevare i takve stvari vam ne preporučujemo. Posebno ako se preuzimaju sa sumnjivih mjesta koja nisu Google Play (ovakve aplikacije nisu dostupne za iOS, a to dosta govori o svemu).

Kako biste pregledali Instagram Story anonimno otvorite Instagram aplikaciju, povucite ulijevo preko Story objave nekoliko puta da ih se učita što više i onda krenite dalje.

Povucite prstom s vrha ekrana prema dolje kako bi se prikazao panel s obavijestima Android telefona i aktivirajte Flight ili Airplane (avionski) način rada. Vratite se u Instagram aplikaciju i pregledajte Story objave, bez ostavljanja tragova o tome vlasniku profila.

Također, možete anonimno gledati Story Instagram objave i putem Anon IG Viewer stranice. Ulogirajte se na stranicu, utipkajte profil koji tražite i pričekajte minutu dok se učitaju Story objave. Sve će biti izlistane jedna pored druge i na svaku ćete moći kliknuti pojedinačno.

Prije toga se ne morate ulogirati. Isprobajte to u Incognito načinu rada s aktivnim filtrima zaštite Firefox preglednika i s provjerom antivirus programa - sve radi normalno, problemi ili prijetnje nisu prijavljeni, a Story objave se zaista učitavaju.

Možete čak i preuzeti sve učitane sadržaje na računalo ili telefon. Stranica je besplatna, ne traži registraciju ili upisivanje bilo kakvih podataka niti softver za korištenje.

Putem Anon IG Viewera moguće je pregledati statične i animirane priče, one koje sadrže efekte, video Story objave, ali samo kao pojedinačan sadržaj dok listanje između Storyja nije moguće. Također, linkovi prema sadržajima ne rade tj. ne mogu se kliknuti.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI