EKOLOŠKE SEKSUALNE IGRAČKE: Izrađene su od reciklirane plastike | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

EKOLOŠKE SEKSUALNE IGRAČKE: Izrađene su od reciklirane plastike

Autor Ivan Vukić

Danska marka Sinful osmislila je poseban užitak za ekološki orijentirane

 Sinful Ohhcean (1).jpg Izvor: Sinful / Ferrari / Profimedia

Ohhcean je igračka za odrasle, a iza ovog cool naziva je i dobra priča, s naglaskom na zaštiti okoliša. Ekološki orijentirani ljubitelji seksualnih igračaka sigurno će uživati u dvostrukom užitku.

Osim za zabavu, Ohhcean (asocijacija na zadovoljstvo i ocean) spašava naš planet. Igračke su napravljene od reciklirane plastike iz oceana koja svake godine pravi sve veće probleme. Usput spomenimo i kako je Samsung novu Galaxy S22 seriju izradio od bačenih starih ribarskih mreža koje se koriste u oceanima za ribolov.

 Ribarska mreza (1).jpg Izvor: Pixabay

Ekolozi će dakle uz Sinful Ohhcean uživati u seksualnim igračkama napravljenim od reciklirane oceanske plastike. Igračke se sastoje se štapića i dva vibratora koji su u potpunosti napravljeni od plastike prikupljene iz voda oko jugoistoka Azije.

Tanki sloj silikona prekriva proizvode kako bi bili vodootporni i ugodni. Sinful je radio sa švicarskom proizvodnom tvrtkom Tide koja je specijalizirana za pretvaranje otpadne plastike u proizvode.

 Sinful Ohhcean (3).jpg Izvor: Sinful / Ferrari / Profimedia

Ide prikuplja plastiku s obala oko oceana, potoka i jezera na Tajlandu u suradnji s lokalnim ribarima. Za Ohhcean je tvrtka prikupila poklopce plastičnih boca koji su zatim oprani i usitnjeni u male komadiće prije nego što su prerađeni korištenjem obnovljive energije. Seks igračke su dostupne u raznim boja uključujući morski zelenu i kraljevski plavu.

 Sinful Ohhcean (2).jpg Izvor: Sinful / Ferrari / Profimedia

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI