Tesla po prvi put omogućila plaćanje punjenja s dogecoinom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Tesla po prvi put omogućila plaćanje punjenja s dogecoinom

Autor Krunoslav Ćosić

Nije nikakvo iznenađenje, Elon Musk je nedavno podržao ovu kriptovalutu

  Izvor: Dennis Diatel / Alamy / Alamy / Profimedia

Korisnici Teslinih Superchargera od sada punjenje svojeg Tesla automobila mogu platiti i putem kriptovalute dogecoin. Ako pratite kriptovalute onda znate da se s ovom kriptovalutom već puno toga dogodilo - od toga da je nastala iz šale, imala je malu vrijednost u odnosu na druge daleko razvikanije valute, ali i da ju se u 2021. godini podržao Elon Musk.

Istovremeno, Musk ne daje prednost drugim kriptovalutama, a naročito je utjecao na vrijednost bitcoin valute svojom (najprije) podrškom za mogućnost plaćanja Tesla automobila da bi kasnije objavio svoje drugačije mišljenje - podržat će bitcoin ukoliko se omogući ekološki(ji) način rudarenja, kako se ne bi trošile enormne količine električne energije u njezinom stvaranju.

 NOBODY;NO-ONE;TECHNOLOGY;TECHNOLOGICAL;OUTSIDE;OUTDOORS;AUTOMOTIVE ENGINEERING;INDUSTRY;INDUSTRIAL;VEHICLE;VEHICLES;CAR;CARS;ELECTRIC CAR;ELECTRICITY;CHARGER;CHARGING STATION;CHARGING POINT;EQUIPMENT;DEVICE;ENERGY;ENVIRONMENTAL SCIENCE;ENVIRONMENT;GREEN;ECO-FRIENDLY;ENVIRONMENTALLY FRIENDLY;ALTERNATIVE ENERGY SOURCE;POWER;POWERED;BATTERY-POWERED;BATTERY;MACHINE;RECHARGING;TRANSPORT;TRANSPORTATION;TESLA;US;USA;UNITED STATES;NORTH AMERICA;AMERICAN;LUSK;WYOMING;SUPERCHARGER;MOTEL;CAR PARK;PARKING LOT;SUPERCHARGERS;category_code_science;category_code_and;category_code_technology;category_code_environment Izvor: Profimedia

Dakle, na stanicama za punjenje Tesla od sada omogućuje plaćanje i putem dogecoin valute, Santa Monica Supercharger je prvi koji na kojem je to moguće. Samo deset minuta nakon Muskovog twita punionice su već bile pune jer su ljudi prvi htjeli isprobati novi način plaćanja.

Musk zagovara korištenje dogecoina i u drugim segmentima Teslinog poslovanja. Elonu su kriptovalute zanimljive te uz bitcoin ulaže i u ethereum i u dogecoin.

 Elon Musk Twitter.jpg Izvor: Twitter

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI