Telegram od sada nudi bolje reakcije i video naljepnice | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Telegram od sada nudi bolje reakcije i video naljepnice

Autor Krunoslav Ćosić

Novo ažuriranje aplikacije donosi videonaljepnice koje se lako izrađuju

 Telegram.jpg Izvor: telegram

Novost u aplikaciji za dopisivanje Telegram su bolje reakcije s kompaktnim animacijama i dodatnim emotikonima, gumb za pregled nevidljivih reakcija, poboljšana je navigacija između razgovora i još mnogo toga.

Video naljepnice

Telegramove animirane naljepnice imaju manje od 30 KB podataka po naljepnici. Stvaranje takvih naljepnica zahtijeva iskustvo i specijalizirani softver kao što je Adobe Illustrator. U naljepnice možete pretvoriti obične videozapise tako da svatko može lako izraditi detaljne animirane naljepnice pomoću bilo kojeg programa za uređivanje videozapisa.

 Telegram Video Stickers.jpg Izvor: telegram

Kao i uvijek, možete objaviti svoje pakete pomoću bota @Stickers ili dodati neke od novih kompleta koje su izradili drugi. Programeri mogu koristiti API za uvoz naljepnica za izradu moćnih aplikacija za stvaranje i uvoz naljepnica u Telegram.

Bolje reakcije

Reakcije sada imaju kompaktnije animacije. Za slanje većeg efekta pritisnite i držite reakciju u izborniku. Poput interaktivnih emojija, reakcije su sada sinkronizirane tako da će vaši primatelji vidjeti animacije u stvarnom vremenu.

 Telegram Better Reactions.jpg Izvor: telegram

Reakcije se ne koriste samo za izražavanje emocija već i za odgovaranje na pitanja i pokazivanje odobravanja, zbog čega sada imaju status čitanja. Kao za odgovore ili @-spominjanja, novi gumb srca pojavljuje se kada vaše poruke imaju nevidljive reakcije.

Nove reakcije i interaktivni emotikoni (emoji)

Ovo ažuriranje dodaje 5 novih reakcija koje će vam pomoći da razgovarate o bilo čemu, od filmova Christophera Nolana do globalnih ekonomskih vijesti. Te se reakcije mogu poslati i kao interaktivni emoji. Pošaljite ih na bilo koji privatni chat, a zatim dodirnite animirani emoji kako biste aktivirali sinkronizirani efekt na cijelom zaslonu.

 Telegram New Reactions and Interactive Emoji (1).jpg Izvor: telegram

Navigacija po nedavnim razgovorima

Kada skačete kroz nepročitane kanale ili se krećete između razgovora pritisnite i držite gumb „Natrag“ za povratak na određeni chat. Otvaranje chatova iz proslijeđenih poruka, poveznica, korisničkih imena, profila itd. dodaje ih na popis.

 Telegram Navigating Recent Chats.jpg Izvor: telegram

Uklanjanje bugova

Telegramovi programeri proveli su dva tjedna u siječnju potpuno se usredotočujući na rješavanje poznatih problema u aplikacijama Telegrama. Između ostalog, poboljšali su kvalitetu poziva, dodali podršku za prijevod na stranice Instant View (i bios na iOS-u), dodali opciju slanja tihih poruka iz izbornika za dijeljenje i desetke drugih poboljšanja. Na iOS-u ćete također primijetiti nove animacije kada dodirnete ikone na traci kartica.

 Telegram Bug Busting.jpg Izvor: telegram

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI