USKORO STIŽE Video igra War at Kosovo 2033 | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

USKORO STIŽE Video igra War at Kosovo 2033

Autor Smartlife

Igra Rat na Kosovu stiže već u veljači ove godine, iako je u nazivu godina 2033.

 War at Kosovo 2033 (1).jpg Izvor: warofkosovo.com

Am Develop već neko vrijeme razvija video igru za više igrača Rat na Kosovu 2033, koja bi sredinom veljače trebala biti dostupna igračima širom svijeta. War at Kosovo 2033 (naziv tako neobično podsjeća na Metro 2033, ali i prve slike) bit će dvojezična igra, na albanskom i engleskom jeziku.

U „first-person shooter game“ igri će avatari ratovati u različitim kosovskim gradovima, a tematika igre je rat koji se odvija u modernom vremenu - 2033. godine.

 War at Kosovo 2033 (5).jpg Izvor: warofkosovo.com

Kako se navodi, ova video igra će biti višesezonska, a svaka sezona će se nastavljati u novom gradu - prva sezona je u Prizrenu, druga u Prištini, a najavljena je odmah i treća sezona koja će se zvati Illyrian Battle.

Prema onome što se vidi iz video najave objavljene na Steam platformu, na kojoj će War at Kosovo 2033 biti dostupan, zahtjevnost igre neće gotovo nikoga natjerati na ulaganje u novo računalo. Fotografije u Steam galeriji izgledaju daleko bolje od onoga što je prikazano u videu pa se vjerojatno radi o neovisnim renderima od igre.

 War at Kosovo 2033 (4).jpg Izvor: warofkosovo.com

Cijena još uvijek nije objavljena na platformi. Prema službenoj stranici igre, Unreal Engine i Epic games su među partnerima igre, a planirana je i natjecateljska eSport kategorija za War at Kosovo 2033.

Na stranici programera nema dodatnih fotografija niti video materijala, ali se mogu pronaći objašnjenja o mapama, oružju, taktici, kratak opis igre i gameplay mehanika. Autori video igre su Ardijan Krasnići i Muhamed Nanovće iz Prizrena i Ramiz Morina iz Lozane.

Slično ovoj temi, prošle godine je grupa programera najavila i odvojen projekt izrade slične hrvatske video igre koja bi se trebala zvati Bitka za Vukovar.

 War at Kosovo 2033 (3).jpg Izvor: warofkosovo.com

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI