Ovo su najbolje aplikacije za vremensku prognozu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Ovo su najbolje aplikacije za vremensku prognozu

Autor Smartlife

Uz ovih 5 aplikacija brzo ćete doći do informacija o vremenu

 Vremenska prognoza znakovi.jpg Izvor: Pixabay

Ako želite točnije informacije i ne biste na kišu bez kišobrana preuzmite neku od dodatnih aplikacija za prognozu vremena. Poznavanje vremenskih uvjeta neophodno je i pored toga što čovjek više ne ovisi od prirodnih okolnosti pa se aplikacije za vremensku prognozu konstantno poboljšavaju.

Uz pomoć satelita te brojnih pomaka na polju meteorologije predviđanja vremenskih uvjeta su točnija nego ikad tako da vas s pravom aplikacijom i uz nešto planiranja ništa neće moći iznenaditi niti vam pokvariti šetnju ili odmor koji dugo čekate.

Carrot Weather

Carrot Weather je besplatna aplikacija za vremensku prognozu, a dostupna je za Android i iOS. Informacije o vremenu možete pratiti iz sata u sat kao i dnevnu i tjednu prognozu, sa svim mogućim podacima, od temperature do brzine vjetra. Pored toga možete dobiti notifikacije o promjeni vremena s dosta korisnih podataka koje dolaze od provjerenih meteoroloških stanica, među kojima su The Weather Channel and AccuWeather.

Verzija za Android

Verzija za iOS

Carrot Weather
Izvor: Youtube

Weather Underground

Također je dostupna za Android i iOS te je besplatna. Aplikacija Weather Underground ima ugodan i pregledan korisnički interfejs koji pruža brz i jasan uvid u vremenske prilike. Pored uobičajenih opcija, kao što su prognoza iz sata u sat i dnevna i tjedna prognoza, tu je i veliki broj dodatnih opcija. Među njima su radarska mapa vremena, vremenski izvještaji skijaških centara, točno vrijeme izlaska i zalaska sunca, notifikacije o ekstremnim vremenskim prilikama te druge.

Verzija za Android

Verzija za iOS

Weather Underground Weather App
Izvor: Youtube

The Weather Channel

I ova aplikacija je dostupna za Android i iOS uređaje. Pruža solidan broj meteoroloških podataka kao što su temperatura, vidljivost, brzina vjetra i vremenska prognoza za deset dana unaprijed. Sadrži i vremenske mape, poput onih koje prikazuju količinu padalina ili kretanje vjetra. Zanimljiva je mogućnost praćenja vremenske prognoze preko video klipova, kao na televiziji – na raspolaganju je veliki broj snimki koje informiraju o trenutnom vremenu te o očekivanim vremenskim prilikama i naglim promjenama.

Verzija za Android

Verzija za iOS

The Weather Channel App
Izvor: Youtube

Weather2Umbrella

Weather2Umbrella je jedan od glavnih izvora informacija za domaće medije što se tiče vremenske prognoze. Eksperti tvrde da je u pitanju najpreciznija i najbolja vremenska prognoza za naše krajeve.

Verzija za Android

Weather2Umbrella
Izvor: Youtube

AccuWeather

AccuWeather je i virtualna aplikacija za vremensku prognozu. Ubacite Samsung Galaxy S7 u Gear VR, uključite aplikaciju, koja je besplatna za preuzimanje, i uronite u potpuno drugačiju vremensku prognozu.

Verzija za Android

Verzija za iOS

Accuweather App Review
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI