Zaštitite kožu od visokog UV indeksa pomoću aplikacije | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Zaštitite kožu od visokog UV indeksa pomoću aplikacije

Autor Dijana Kaćanski

Upravo proglašeni toplinski val uz Jadransku obalu trajat će bar još tjedan dana pa poziva na oprez

  Izvor: Darren Baker / Alamy / Profimedia

Ljeto je na vrhuncu, vladaju vrućine i najljepše je biti na moru. Ipak, potreban je veliki oprez kod izlaganja suncu, potrebno je zaštititi se šeširom, sunčanim naočalama i prozračnom odjećom dugih rukava kako ne bi došlo do oštećenja kože, crvenila ili još težih posljedica.

  Izvor: Google

Sunce i UV zračenje djeluju u vrlo kratkom roku na pigmentaciju kože i sintezu vitamina D koji je našem tijelu potreban, a ako je tijelo dulje vrijeme izloženo jakim sunčevim zrakama može doći do ozbiljnih problema na koži i mrežnici oka.

Zbog toga se treba čuvati izlaganja suncu na visokim temperaturama i visokom indeksu UV zračenja tijekom najtoplijih sati u danu ili se primjereno zaštititi. A kako bi stalno bili informirani o temperaturi, UV indeksu i ostalim vremenskim podacima, pametno je koristiti aplikaciju Vrijeme & Radar: prognoza.

 adult;attractive;beautiful;bikini;body;chair;concept;fashion;fashionable;female;fit;girl;glamorous;glamour;hair;hat;health;healthy;heels;high;hot;legs;lifestyle;long;lounge;luxury;model;outdoors;pool;poolside;protection;recreation;relax;relaxing;resort;sexy;skin;summer;sun;sunbathing;sunglasses;sunhat;suntan;swiming;swimming;swimwear;tan;vacation;white;woman Izvor: - / Stock Budget / Profimedia

Sve informacije o temperaturi, izlasku i zalasku sunca, broju sunčanih sati, vlažnosti i tlaku zraka kao i UV indeksu putem ove aplikacije mogu se promatrati kroz 14 dana. Vremenski radar pokazuje prikaz oblaka i oborina bilo koje vrste na bilo kojoj lokaciji u cijelom svijetu.

Osim vremena, kretanja oblaka i vjetra, pomoću ove aplikacije pratite površinsku temperaturu mora i oceana, a sve to temeljem velikog broja izvora podataka i vlastitog tima mereorologa koji analiziraju prikupljene satelitske, radarske i druge podatke.

Planirate godišnji odmor, odlazak na more ili planinu, putujete u stranu zemlju i zanima vas vrijeme? Jednostavno upišite lokacije vašeg interesa, spremite ih i pratite trenutne promjene u prognozi za bilo koju od određenih lokacija.

Koliko je ova aplikacija popularna govori podatak da je instalirana više od 50 milijuna puta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI