NAJPRIJE U SAD-U Netflix povećava cijene za svoju uslugu  | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NAJPRIJE U SAD-U Netflix povećava cijene za svoju uslugu 

Autor Smartlife

Razlog poskupljenja je zadržavanje visoke razine usluge

 Netflix (1).jpeg Izvor: Netflix

11 posto je Netflix povećao cijenu svoje streaming usluge u SAD-u, a za očekivati je da će cijena biti povećana i u drugim zemljama u kojima je Netflix dostupan.

Streaming servis povećao je cijene "kako bi zadržao visok nivo produkcije i kvalitetu serijskog i filmskog programa", službeno je objašnjenje povećanja cijene koje će uslijediti u Kanadi, a zatim najvjerojatnije i u Europi.

Tako je već bilo prethodno - prvo se podignu cijene u Americi, a onda uslijedi povećanje i u drugim dijelovima svijeta. Povećanje za sve tarife iznosi najmanje 11%.

Osnovna ponuda za jedan uređaj i standardnu kvalitetu videa sad će koštati 10 dolara. Omiljeni tarifni plan tj. račun za dva uređaja istovremeno i Full HD rezoluciju sada košta 15,5 dolara umjesto 14, a premium, odnosno najskuplji plan s 4K rezolucijom videa za više uređaja istovremeno od sada košta 20 umjesto 18 dolara mjesečno.

Netflix je u SAD-u posebno, ali i širom svijeta dobio nevjerojatnu konkurenciju. U našoj regiji su to HBO Go koji uskoro postaje HBO Max, Pickbox, Disney+, ruski START, Paramount+, Amazon Video i mnogi drugi. Netflix je, da stvar bude gora, ukinuo probni period od 30 dana u većem dijelu svijeta.

Nažalost, i ovog puta ulaganje u buduće projekte Netflixa ide preko džepova korisnika koji su na društvenim mrežama i na internetu osudili ovakav potez kompanije, a neki su čak najavili prekid pretplate.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI