MILAN DESIGN WEEK Marka s četiri prstena predstavlja novi koncept | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MILAN DESIGN WEEK Marka s četiri prstena predstavlja novi koncept

Autor Krunoslav Ćosić

Potpuno električna limuzina visoke tehnologije bit će predstavljena na Tjednu dizajna u Milanu

 Milan Design Week Audi (6) Izvor: AUDI AG

Emocionalni dizajn, spektakularna tehnologija osvjetljenja i savršeni sklad - po tome su poznati i marka Audi i nizozemski dizajner proizvoda Marcel Wanders. U izložbenom salonu Audi City Laba koji je dizajnirao Wanders na Milanskom tjednu dizajna, marka s četiri prstena izložit će svoj impresivni Audi A6 e-tron koncept. Osim toga, Audi će javnosti predstaviti i RS e-tron GT i Q4 e-tron.

 Milan Design Week Audi (4) Izvor: AUDI AG

Dizajn igra vodeću ulogu u Audiju zbog čega marka po sedmi put sudjeluje na Milanskom tjednu dizajna. Ove godine najveći svjetski godišnji skup dizajna otvorit će svoja vrata od 5. do 10. rujna.

Proizvođač automobila sudjeluje u događaju s Audi City Labom kao izložbenim prostorom i platformom za razmjenu svježih perspektiva i ideja - što je prikazano na panel diskusiji 6. rujna s voditeljem Audi dizajna Marcom Lichteom i dizajnerom Marcelom Wandersom.

Audi A6 e-tron koncept predstavlja savršenu sinergiju dizajna, rasvjete i tehnologije. Marcel Wanders, koji se kao dizajner proslavio svojim kultnim djelom Knotted Chair, također je zaslužan za dizajn Audi City Laba koji je nastanjen u Milanu na adresi Via della Spiga 26. Jedan dio Amsterdama temelj je studijske instalacije "Prosvjetljenje budućnosti".

 Milan Design Week Audi (1) Izvor: AUDI AG

Talijanska tvrtka razvija sustave namještaja i pribor za dizajn interijera koji se savršeno uklapaju u arhitekturu. U ovoj jedinstvenoj atmosferi posjetitelji će imati priliku doživjeti Audi A6 e-tron koncept, visokotehnološku potpuno električnu limuzinu s dva elektromotora, snage 350 kW i 800-voltnom tehnologijom za posebno brzo punjenje.

“Dizajn i Audi jednostavno su nerazdvojno povezani. Audi A6 e-tron koncept i Audi RS e-tron GT, koji će također biti izloženi, dva su izuzetna primjera savršene kombinacije izrazito emocionalnog dizajna, fascinantnih sustava osvjetljenja i najnovije tehnologije”, rekao je Henrik Wenders, voditelj marke Audi.

 Milan Design Week Audi (2) Izvor: AUDI AG

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI