PRIPREMITE SE Uz neophodne aplikacije za sve školarke | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRIPREMITE SE Uz neophodne aplikacije za sve školarke

Autor Dijana Kaćanski

Budite spremne pa iako ste već pripremile knjige, bilježnice i pribor, imamo nekoliko zanimljivih prijedloga

 počinje škola naslovna 2 Izvor: www.allover.cc/MEV / allOver Photo / Profimedia

Prvi dani nove školske godine uvijek su stresni unatoč pomnim pripremama. Uzbuđenja zbog susreta s prijateljicama i prijateljima koje nismo vidjele cijelo ljeto nikad dosta, a ukoliko ste promijenile školu, trema je još i veća.

Kako bi se pripremile na vrijeme, osmislile sve detalje oko odlaska u školu prvi dan nove školske godine, donosimo nekoliko korisnih prijedloga.

 College Student Girl Dress Up
College Student Girl Dress Up
Izvor: Google

Prvi dani škole predstavljaju nas u punom sjaju pa je aplikacija College Student Girl Dress Up s više od 5 milijuna preuzimanja prava inspiracija za odabiranje najupečatljivijih stylinga. Samo trebate izabrati jednu od predloženih lutki i izabrati stil, a zatim birati odjeću, obuću i ostale predmete.

Svaka djevojka taj prvi dan želi biti posebna, lijepo se obući i dotjerati pa se aplikacija Hairstyles step by step čini idealnom i baš primjerenom za pronalaženje najbolje frizure.

 počinje škola 2 Izvor: Google

Osim što je veliki izbor frizura za mlade djevojke s dugom kosom u pitanju, aplikacija instalirana više od 5 milijuna puta pokazuje svaki korak do željene frizure.

Naravno da je uz odjeću i frizuru i malo šminke u prirodnim bojama lijepo vidjeti na budućoj školskoj kraljici. Aplikacija Beauty Salon - Back-to-School Makeup Games donosi puno korisnih savjeta za ljepotu, a usput se možete i zabaviti birajući odgovarajuću šminku za sva područja školskih događaja.

 počinje škola 3 Izvor: Google

A da nije sve u dotjerivanju već je početak škole i prilika za novo razdoblje pametne organiziranosti pokazat će vam aplikacija School Planner namijenjena za one koje pohađaju osnovnu ili srednju školu kao i fakultet.

Pomoću kalendara organizirajte svoje vrijeme za učenje i pisanje zadaće, pomoću podsjetnika i dnevnih rasporeda ništa ne prepuštajte slučaju. U ovu jednostavnu aplikaciju možete zapisivati svoje ocjene, bilježiti napredak i izračunati prosjek ocjena.

 počinje škola 4 Izvor: Google

Sve podatke o predavanjima i njihovo ograniziranje kao i sinhroniziranje s drugim uređajima moguće je uz ovu aplikaciju s više od 10 milijuna preuzimanja.

A da početak školske godine ne bude tako ozbiljan, poigrajte se srednjoškolskim životom kroz aplikaciju High School Story instaliranu više od 10 milijuna puta te organizirajte zabave s prijateljima, zabavite se na izletima s kolegama i saznajte sve njihove tajne...

 počinje škola 5 Izvor: Google

Aplikacija Hip Hop Dance School Game prati vas kao nove zvijezde hip hopa, pomaže u sticanju brojnih obožavatelja kroz osmišljavanje najbolje koreografije. Od prikladnog odijevanja, uređivanja pa sve do penjanja po ljestvici najboljih donosi popularna igrica s više od 10 milijuna preuzimanja.

 Hip Hop Dance School Game
Hip Hop Dance School Game
Izvor: Google

Za romantičarke koje maštaju o prvom poljupcu zanimljiva aplikacija instalirana više od 10 milijuna puta First Love Kiss - Cupid’s Romance Mission donosi ljubavne priče o zaljubljivanju kroz pripremu sudionika za čudesni prvi poljubac.

 počinje škola 7 Izvor: Google

Uz dobru pripremu, organizaciju svih školskih aktivnosti i zabavu primjerenu školskoj dobi, uplovite sigurno u novu školsku godinu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI