Revolucionarni model tenisica razvijen pomoću 3D tehnologije | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Revolucionarni model tenisica razvijen pomoću 3D tehnologije

Autor Dijana Kaćanski

S prolaskom ljetnih vrućina i početkom školske godine treba misliti na nove tenisice, imamo dobru ideju

 Adidas 4DFWD 1 Izvor: Adidas

Pripremate se za jesensko razdoblje škole, fakulteta ili posla, razmišljate o kupovini odjeće i obuće za novu sezonu, ali ne zaboravite tenisice jer su one nezaobilazni element modernog oblačenja posljednjih sezona.

Ili ste strastvena osoba koja svako jutro kreće na trčanje i želi obuću s jedinstvenim iskustvom kretanja i savršenim prijanjanjem uz stopalo koje slobodno diše.

 Adidas 4D FWD
Adidas 4D FWD
Izvor: Adidas

Iako prvi modeli tenisica potječu s kraja 19. stoljeća, kroz sljedeće stoljeće su se postepeno pojavljivali novi brandovi i inovativni modeli. Nakon završetka 1. svjetskog rata započeo je nastanak jednog od najpoznatijih brandova adidas čiji su se proizvodi kroz kasnija desetljeća razvijali i nadograđivali.

A za ovu jesen upravo adidas donosi revoluciju lansiranjem novog inovativnog modela tenisica za trčanje razvijenog pomoću najsuvremenije 3D tehnologije.

 Adidas 4DFWD 3 Izvor: Adidas

Koristeći sportske podatke skupljane više od 17 godina i u 4 godine partnerske suradnje s Carbonom razvijao je tehnologiju 4D mrežastih uložaka pa je adidas 4D obuća među prvima u svijetu koja pomoću ove pametne tehnologije nudi mogućnost prilagođavanja tenisice posebnim obrascima kretanja.

Jedinstveni dizajn adidas 4D FWD tenisice s 4D mrežastim uloškom smanjuje kočionu silu i pretvara energiju udarca noge o tlo u pomak naprijed, tako omogućujući glatki prijelaz i iskustvo klizanja za najbolje rezultate.

 Adidas 4DFWD 4 Izvor: Adidas

Kod realizacije ovog modela nadahnutog tehnologijom budućnosti mislilo se i na sve koji vole prirodu pa je u njima ugrađeno čak 40% prirodnih i obnovljivih materijala kojim se garantira manje zagađenje okoliša.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI