5 pivskih aplikacija koje morate imati na svojem pametnom telefonu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

5 pivskih aplikacija koje morate imati na svojem pametnom telefonu

Autor Krunoslav Ćosić

U svijetu postoji veliki broj pivopija, a tu ljubav prema pivu prate i zanimljive mobilne aplikacije

 Pivo pametni telefon (3) Izvor: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Salud, Saluti, Twoje zdrowie, živjeli, ž! To su samo neki od uzvika koji se izgovaraju dok su pivske boce i krigle u zraku. Kad je riječ o pivu, u anketi koju je proveo Statista, Španjolci su strastveni obožavatelji piva.

Nijedna druga država nije nadmašila Španjolsku u kojoj 52 posto ispitanika kaže da redovito piju pivo. Španjolcima se na vrhu ove liste odabranih zemalja pridružuju Italija i Poljska s 49, odnosno 38 posto. Slijede Britanci s 35 posto, Nijemci i Francuzi s po 34 posto, Švicarci i Amerikanci s po 32 posto, Kinezi s 31 posto te Austrijanci s 29 posto.

 Pivo pametni telefon (2) Izvor: David Izquierdo Roger / Alamy / Alamy / Profimedia

Covid-19 je imao utjecaja na industriju craft piva. U SAD-u je u 2020. godini bilo 8764 craft pivovara koje su proizvele 23,1 milijuna barela piva. U 2011. godini bilo ih je 1977 i proizvodili su tada 11,5 milijuna barela craft piva, pokazuju podaci pivarske industrije.

I sami možete zamiješati svoje vlastito craft pivo zahvaljujući mobilnoj aplikaciji Brew Town. Pokrenite vlastitu craft pivovaru. Osmislite vlastiti asortiman ukusnih piva, dizajnirajte boce i limenke. Skuhajte pivo, napunite bocu, otpremite i prodajte kako biste izgradili vlastito carstvo.

 Brew Town
Brew Town
Izvor: Google

Beer Counter je mobilna aplikacija koja, kako joj naziv kaže, služi brojanju popijenih piva. Pomoći će vam da pratite pića koja ste popili i novac koji ste potrošili. Nikada nećete morati potrošiti više nego što biste trebali. Dodirnite krug kad god naručite pivo. Ostalo će učiniti aplikacija.

 Beer Counter
Beer Counter
Izvor: Google

Bojite li se da će vam konobar više naplatiti nego što ste popili? Jeste li previše pijani da biste se sjetili koliko ste piva popili? Želite znati koliko ćete platiti na kraju noći? Beer Counter ste radi umjesto vas.

Beer With Me je društvena aplikacija za obavještavanje vaših prijatelja dok vi pijete kako bi vam se mogli pridružiti. Samo odaberite željeno piće i prijavite se ili otvorite kartu kako biste pronašli prijatelje koji su već u kafiću. Iste funkcionalnosti nudi aplikacija Beer Buddy – omogućuje da vaši frendovi znaju kad ste vani tako da vam se mogu pridružiti.

 Beer With Me
Beer With Me
Izvor: Google

 Beer Buddy
Beer Buddy
Izvor: Google

Beers je jednostavna aplikacija koja vam omogućuje stvaranje vlastite i jedinstvene zbirke piva. Aplikacija ne zahtijeva internetsku vezu i stvaranje bilo kojeg računa/profila te kao takva ne koristi on -line bazu podataka o pivu - vi ste odgovorni za sadržaj vaših bilješki o pivu.

Za svako novo pivo u aplikaciji Beers možete dodati četiri fotografije, naziv, datum, zemlju podrijetla, dati ocjenu, opisati stil piva i naziv pivovare, mjesto gdje ste probali/kupili pivo, upisati cijenu i veličinu boce, imate i broj popijenih piva (brojač) te dodati neku osobnu bilješku.

 Beers
Beers
Izvor: Google

Za kraj ostavljamo aplikaciju Pivo Simulator. Ova cool aplikacija pretvara vaš telefon u simulator ispijanja piva. Zahvaljujući njemu možete se pretvarati kao da pijete pivo iz svog telefona. Simulacija alkoholnih pića izgleda i ponaša se na vrlo realan način. Ima prirodan izgled mjehurića, tečnu pjenušavu animaciju i tekućinu koja se kreće u skladu s pravilima fizike.

Samo držite telefon kao da držite pravu čašu svog omiljenog pića i gledajte kako se tekućina kreće u čaši. Kad je čaša prazna, samo protresite telefon kako bi se napunila. Vaši prijatelji će biti impresionirani.

 Pivo Simulator
Pivo Simulator
Izvor: Google

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI