STAKLENO KUĆIŠTE Za 9 kuna dobit ćete trostruku kameru od 48 megapiksela | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

STAKLENO KUĆIŠTE Za 9 kuna dobit ćete trostruku kameru od 48 megapiksela

Autor Krunoslav Ćosić

Kamera koristi umjetnu inteligenciju uz koju ćete automatski dobiti oštre i kontrastno optimizirane fotografije

  Izvor: A1 Hrvatska

A1 Alpha 21 najnoviji je model na hrvatskom tržištu. Nasljednik modela A1 Alpha 20 nastavlja istom putanjom - za prihvatljivu cijenu nudi korisnicima sve što im je danas u pametnom svijetu potrebno.

Uz Android 11, najnoviju verziju operativnog sustava, stiže stražnja trostuka kamera u elegantnom staklenom kućištu. Glavni senzor ima 48 megapiksela, a u pozadini mu u različitim situacijama pomaže umjetna inteligencija podešavajući postavke kamere u različitim situacijama.

  Izvor: A1 Hrvatska

Koristi se 4-u-1 tehnologija te se uz velike piksele omogućuje snimanje jasnih i „čistih“ fotografija, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Zahvaljujući moćnim algoritmima AI-ja, kamera „prepoznaje“ 22 različita prizora te automatski prilagođava postavke pri fotografiranju.

Vrhunska izvedba kamere do izražaja dolazi i kada je potrebno nešto snimiti s male udaljenosti od samo nekoliko centimetara. Recimo, morate snimiti dokument nakon što ga potpišete - kamera s 2 megapiksela će automatski izoštriti scenu i dobit ćete detaljnu snimku.

  Izvor: A1 Hrvatska

Želite li napraviti efektnu fotografiju sa zamućivanjem pozadine ili izoštravanjem predmeta odnosno osoba u prvom planu pomoći će vam treći senzor od 2 megapiksela i dobit ćete bokeh efekt. Na prednjoj se strani nalazi kamera od 8 megapiksela.

Srce pametnog telefona A1 Alpha 21 je osmojezgreni procesor, memorija iznosi 128 GB, a za rad se koristi radna memorija od 4 GB. Za ugodan streaming različitih video sadržaja koristi se veliki HD+ IPS zaslon od 6,52 inča dijagonale.

  Izvor: A1 Hrvatska

Uz kamere i ekran, ističemo trogodišnje jamstvo, ali i iznimno konkurentnu cijenu - uz tarifu Savršena A1 Alpha 21 košta 9 kuna, a odaberete li Dobru tarifu telefon će vas također koštati 9 kuna (jednokratno), a ostatak vrijednosti otplatit ćete kroz 24 rate po 30 kuna.

Za dodatnih 9 kuna možete kupiti i A1 Bluetooth slušalice, a kupite li uređaj u A1 webshopu na poklon ćete dobiti iste te slušalice te zaštitnu masku i zaštitu ekrana.

  Izvor: A1 Hrvatska

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI