Još nisu niti stigli u Europu, a već su nevjerojatno uspješni | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Još nisu niti stigli u Europu, a već su nevjerojatno uspješni

Autor Smartlife

Dugoočekivana Honor 50 serija iznenadila je nevjerojatnom popularnošću čim se počeka prodavati

  Izvor: Honor

Nakon samo jedne minute kineski proizvođač pametnih telefona Honor (više nije u vlasništvu Huaweija) je od prodaje nove Honor 50 serije zaradio čak 77 milijuna USD. Prodaja je počela više nego uspješno, a korisnici su željni moćnih pametnih telefona, ali uz nešto niže cijene nego što ih nude premium brandovi.

Tri modela - Honor 50, Honor 50 Pro i Honor 50 SE prvo su se počeli prodavati na kineskom tržištu, a glavna stvar kod telefona je, uz moćan softver, ipak podrška za Googleove servise i pristup Google Play trgovini s aplikacijama. Znamo da unatrag tri godine Huawei i Honor nisu imali dopušten pristup.

Inspiracija za Honor 50 seriju dolazi iz Huawei P50 serije (nećemo aludirati na njihovu dosadašnju i buduću povezanost), a hardverske specifikacije su izuzetno primamljive. Honor 50 i Honor 50 Pro rade na Snapdragon 778G čipsetu dok Honor SE ima u sebi MediaTek Dimensity 900.

Kompletna Honor 50 serija radi na Android 11 operativnom sustavu koji je "prekriven" Magic UI 4.2 korisničkim sučeljem i imat će GMS (Google Mobile Services) podršku. Cijena osnovnog modela Honor 50 serije je oko 350 eura dok će Pro model biti nešto skuplji s cijenom od oko 480 eura. Najjeftiniji model će biti Honor 50 SE čija će cijena biti oko 310 eura.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI