Ulefoneov prvi tablet uz bateriju kapaciteta 7680 mAh | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Ulefoneov prvi tablet uz bateriju kapaciteta 7680 mAh

Autor Krunoslav Ćosić

Ulefone se nakon dugo godina proizvodnje pametnih telefona i dodatne opreme odlučio na proizvodnju tableta

  Izvor: Ulefone

Ulefone Tab A7 ima tanko kućište u koje su smjestili i utor za SIM kartice tako da uz Wi-Fi ovaj tablet radi i na 4G mobilnim mrežama. Istovremeno se može koristiti dvije nano SIM kartice te TF karticu kapaciteta do 128 GB. Operativni sustav je Android 11, pokreće ga osmojezgreni čipset, uz 4 GB radne i 64 GB interne memorije. Bit će to sasvim dovoljno za većinu korisnika.

  Izvor: Ulefone

  Izvor: Ulefone

Ekran od 10,1 inča omogućuje komotan i komforan prikaz multimedije, poslovnih aplikacija ili pak školskih predmeta koji se prate na daljinu. Rezolucija ekrana je 1920 x 1200 piksela, podržava način rada za čuvanje očiju (za djecu), a omogućuje i funkciju podijeljenog ekrana – na jednoj se strani nalazi jedna aplikacija, a na drugoj druga. Odlično ako istovremeno morate gledati video i pisati dojmove, ako pregledavate e-mail i čitate novosti…

Na stražnjoj se strani nalazi kamera od 13 meapiksela tako da ćete moći snimiti i neke situacije ako vam pri ruci nije pametni telefon. Za video pozive koristi se prednja kamera od 5 megapiksela.

Iako su tableti doživjeli svoj vrhunac prije nekoliko godina, a s dolaskom pametnih telefona dijagonale veće od 6 inča sve manje imaju smisla, u pandemiji su se ponovo počeli prodavati. Osim toga, uz 10,1 inča ekran lakše je i ugodnije gledanje filmova, naročito sa stereo zvukom koji ipak nemaju mnogi pametni telefoni.

  Izvor: Ulefone

  Izvor: Ulefone

Na tablet se može dodati tipkovnica tako da će mu se proširiti funkcionalnost te smanjiti potreba za korištenjem kompjutora ili prijenosnog računala. Istovremeno, lakše je i prenošenje tableta i tipkovnice.

Ulefoneov prvi tablet
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI