Kad se udruže naša vodeća manekenka i pametni telefon… | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Kad se udruže naša vodeća manekenka i pametni telefon…

Autor Davor Dakić

Ivana Vukušić otkriva što je to smartphone umjetnost

  Izvor: Dražen Kokorić

Jedna je od najzaposlenijih domaćih manekenki Ivana Vukušić uspjela je pronaći trenutak za sebe i inspirirati se sitnicama koje život znače. Manekenstvom se ozbiljnije počela baviti s nepunih 18 godina, nakon plesa kojim se rekreativno bavila 14 godina. Osjetila je potrebu za nečim novim.

Ivanin dan počinje jutarnjom kavom i taj ritual rijetko preskače, a zatim slijedi jutarnji trening – draži joj je nego popodnevni jer joj to pomaže da bolje i energičnije krene u dan. Nakon treninga spremna je za obveze, prije svega one koje mora odraditi za fakultet, a ako taj dan ima i snimanje, mora se dobro organizirati kako bi imala vremena dobro se pripremiti i odraditi sve vrhunski.

Dobra organizacija i pouzdani ‘pomagači’ najvažniji su joj za funkcioniranje u užurbanom tempu. U novom Samsung Galaxy A52, koji snima fotografije izvanredno visoke rezolucije uz 64-megapikselnu glavnu kameru s optičkom stabilizacijom slike (OIS) za oštre i jasne fotografije snimljene u bilo koje doba dana, pronašla je svojeg najpouzdanijeg partnera.

S četiri kamere, među kojima je i širokokutna, koja proširuje vidno polje za 123 stupnja, ovaj mobitel za Ivanu nema konkurencije. Posebno ju je oduševila kvaliteta selfie fotografija jer prednja kamera s 32 MP snima jasne selfieje u visokoj rezoluciji u bilo koje doba dana, a zahvaljujući posebnom efektu, može i blago zamutiti pozadinu, pretvarajući baš vas u zvijezdu.

Ivani je bitna i baterija, bitna joj je i memorija telefona, a naročito dizajn telefona. Više informacija o Samsung Galaxy A52 i Ivaninoj karijeri saznajte na linku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI