Za manje od tjedan dana Huawei će predstaviti pametni sat s Harmony OS-om | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Za manje od tjedan dana Huawei će predstaviti pametni sat s Harmony OS-om

Autor Smartlife

Huaweijev operativni sustav svi s nestrpljenjem čekamo

  Izvor: Weibo / Huawei

Po prvi smo put Harmony OS vidjeli na televizorima, ali nismo ih baš doživjeli jer se televizori ne prodaju na našem tržištu. Ali, predstavili su nešto novo i to je bilo zanimljivo. Zatim je uslijedila nešto duža tišina, uz povremene najave da se radi na Harmony OS-u na drugim vrstama uređaja.

I dok čekamo nadogradnju na postojeće pametne telefone, koji bi uskoro trebali dobiti novu verziju operativnog sustava, Huawei će Harmony OS predstaviti 2. lipnja, na velikoj konferenciji. Iako smo novitete očekivali na Mobile World Congressu, koji se održava od 28. lipnja u Barceloni, a na kojem bitno sponzorsko ime ima upravo Huawei.

Huawei je preko Weibo mreže službeno najavio da će predstaviti novi Watch 3 s HarmonyOS. Huawei već neko vrijeme ima problema sa sankcijama koje im je nametnula američka vlada, a u nedavno uhvaćenom dopisu osnivača kompanije izgleda da će se više fokusirati na softverska nego na hardverska rješenja.

Upravo zbog toga novi HarmonyOS predstavlja veliku uzdanicu i okosnicu novog ekosustava na kojem će Huawei zasnivati sve svoje buduće uređaje.

  Izvor: Weibo / Huawei

Jedan od uređaja koji će debitirati s HarmonyOS je upravo novi pametni sat Watch 3. Huawei je podijelio samo jednu fotografiju, a pričalo se o tome da bi novi sat, kao i konkurentski modeli drugih kompanija mogli unaprijediti funkcije praćenja zdravlja korisnika poput rada srca i mjerenja tjelesne temperature.

Ono što se zna je da će Watch 3 imati podršku za eSIM i unaprijeđenu bateriju koja omogućuje jako dobru autonomiju. Podrška za eSIM će omogućiti nezavisnu konekciju s internetom, ali i mogućnosti obavljanja poziva preko sata, bez spojenog telefona. Dimenzije će najvjerojatnije i dalje ostati 42 i 46 mm i dolazit će sa silikonskim remenom za sportaše te modernijim kožnim za elegantnije prilike.

HarmonyOS bi trebao donijeti i nove funkcionalnosti koje se ne svode samo na dizajn korisničkog sučelja nego i podršku za instalaciju dodatnih aplikacija. Za cijenu ćemo morati pričekati 2. lipnja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI