NEVJEROJATNI SOUNDBAROVI Uz televizor ide i dobar zvuk | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NEVJEROJATNI SOUNDBAROVI Uz televizor ide i dobar zvuk

Autor Krunoslav Ćosić

Potreba za vrhunskim kućnim video iskustvom nikad nije bila veća

 Samsung Samsung TV.jpg Izvor: Samsung

Kada se na sve brže rastući trend gledanja omiljenih video sadržaja u kućnim uvjetima doda i efekt pandemijskih mjera, sve manja dinamika kretanja ljudi na globalnom nivou "tjera" ljude na uživanje unutar vlastita četiri zida.

Pun, jasan i dubok zvuk igra ključnu ulogu u osiguravanju maksimalnog korisničkog iskustva. Kreirajući novi audio doživljaj, tvrtka Samsung je kroz svoje vrhunske soundbar modele, HW-Q950A i HW-Q900A, podigla razinu kvalitete zvuka na višu razinu sa 16 kanala i mnoštvom poboljšanih funkcija koje korisnicima donose još veće zadovoljstvo.

Nakon 9.1.4-kanalnog modela iz 2020. godine, Samsung ide korak dalje sa svojim najnovijim 11.1.4-kanalnim modelom, HW-Q950A, koji ima dva zadnja surround kanala.

 Samsung HW-Q950T.jpg Izvor: Samsung

„Novi kanali koji su dodani se nalaze sa strane zadnjih surround zvučnika i doprinose realističnosti dinamičnih scena poput aviona u letu ili jurnjave automobila, tako što omogućavaju zvuku da se odbije od bočnih zidova prije nego li dopre do publike“, izjavio je planer proizvoda Mingio Oh, Samsung Electronics.

 Samsung Soundbar_3.jpg Izvor: Samsung

Zvuk karakterističan za kino dvorane, poput realističnog zvuka pljuska kiše ili uzlijetanja aviona, omogućavaju zvučnici visokih performansi koji jasnim i kvalitetnim zvukom ispunjavaju cjelokupni prostor. Zahvaljujući 11.1.4 kanalnim zvučnicima, Dolby Atmos tehnologiji i Samsung soundbar sustavu HW-Q950A, korisnici mogu svoju dnevnu sobu pretvoriti u inovativnu kino dvoranu.

Samsung soundbar HW-Q950A u sinergiji sa modelima televizora iz 2021. godine, a uz pomoć SpaceFit Sound+ tehnologije koja analizira dimenziju i okruženje prostora u kojem se nalazi korisnik, nudi zadivljujući zvuk koji se prilagođava okruženju.

 Samsung Soundbar_2.jpg Izvor: Samsung

Razvijena u Samsung Audio Laboratoriju, nova tehnologija Q-Symphony predstavlja kompatibilnost, povezivanje i sinergiju ugrađenog i eksternog audio sistema koja osigurava da zvučni sistem televizora i soundbar u svakom trenu zvuče kao savršeno „uštimani“ orkestar.

 Samsung HW-Q900T.jpg Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI