NOVI MONITOR Donosi brz gaming visoke rezolucije | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVI MONITOR Donosi brz gaming visoke rezolucije

Autor Krunoslav Ćosić

AGON by AOC predstavlja AOC Gaming Q27G2S/EU, 27-inčni monitor

 AOC Gaming Q27G2S-EU (3).jpg Izvor: AOC

Monitor Q27G2S/EU dolazi s 10-bitnim IPS panelom koji pokriva širok raspon boja, QHD rezolucijom za oštre detalje te brzinom osvježavanja od 165 Hz, savršenom za brzo i kompetitivno iskustvo igranja.

QHD rezolucija (2560 x 1440 piksela) trenutačno je najbolja kombinacija za igrače koji žele prijeći s Full HD-a, a istodobno žele postići visoke brzine kadrova sa svojim GPU-ima. Veliki 27-inčni monitor savršen je dodatak ovoj rezoluciji, a ta kombinacija rezultira jasnim, oštrim vizualima te prikladnom gustoćom piksela od 109 ppi, ne zahtijevajući skaliranje.

 AOC Gaming Q27G2S-EU (1).jpg Izvor: AOC

IPS panel nudi ugodno široke kutove promatranja. Sa svojom 10-bitnom dubinom boje, panel može prikazati 1.07 milijardi različitih boja te njihove precizne i glatke tranzicije bez bandinga (ovisno o vizualnom sadržaju i primijenjenoj kompresiji).

IPS panel također osigurava široku pokrivenost raspona boja i njihovu iznimnu točnost: savršene značajke za ambiciozne YouTubere ili streamere koji žele uređivati svoje snimke i dijeliti ih s pratiteljima ili za one koji jednostavno žele uživati u sadržaju – radilo se o igrici ili filmu – upravo onako kako ga je zamislio montažer.

 AOC Gaming Q27G2S-EU (2).jpg Izvor: AOC

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI