ZA KOMPETITIVNE GAMERE Monitori s HDR i brzim IPS panelima | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZA KOMPETITIVNE GAMERE Monitori s HDR i brzim IPS panelima

Autor Krunoslav Ćosić

Agon by AOC proširuje svoju ponudu Agon Pro s tri monitora

 Agon AG274QXM (1).jpg Izvor: AOC

Brzi, osjetljivi paneli (do 240 Hz i 1 ms GtG), visoka razlučivost (QHD ili 4K) i prava HDR podrška s VESA certifikatom (DisplayHDR 600 ili DisplayHDR 1000) karakteriziraju nove Agon Pro monitore.

27-inčni AG274QXM monitor dolazi sa štitom za monitor (Shadow Shield) za smanjenje refleksije od sunčeve svjetlosti ili jakih svjetala. Izuzetna tehnologija pozadinskog osvjetljenja i brza IPS ploča s QHD rezolucijom (2560 x 1440) nudi 576 zona zatamnjivanja za DisplayHDR 1000 podršku kako bi se postigao minimizirani efekt oreola i bolja ujednačenost svjetline u usporedbi s HDR zaslonima osvijetljenim uz rub dok se smanjuje debljina monitora.

Najveća svjetlina monitora je 1000 nita te donosi duboke intenzivne crne boje, sve unutar istog okvira. Gameri svih razina, a posebno konkurentni, cijenit će brzinu osvježavanja monitora od 170Hz s 1 ms GtG za svilenkasto glatke vizuale.

Uz G-SYNC kompatibilnost monitor nudi igranje bez zastajkivanja slike i treperenja čak i s uključenim HDR-om. Sposoban je za 1,07 milijardi boja i s opsegom DCI-P3 od 99%.

Drugi 27-inčni AG27UXP model opremljen je s Nano IPS panelom rezolucije 4K (3840 x 2160) za isporuku izuzetno oštrih slika s gustoćom piksela od 163 ppi. Uz 4K rezoluciju s učestalošću osvježavanja od 144 Hz i vremenom odaziva od 1 ms GtG, Agon monitor u potpunosti donosi rezultate na konkurentnom planu.

Monitor s dizajnom bez okvira podržava DisplayHDR 600 za bogate svijetle i dinamične vizuale s vrlo visokom svjetlinom, 1,07 milijardi boja i pokrivanjem 98% područja DCI-P3 raspona.

Dolazi i sa Shadow Shieldom, HDMI 2.1 tako da je AG274UXP u potpunosti kompatibilan s konzolama nove generacije koje podržavaju [email protected] Hz i promjenjivu brzinu osvježavanja. Treperenje i zastajkivanje na konzolama i na računalu eliminirano je jer je kompatibilno s G-SYNC-om.

Ako ste hardcore gamer i esports player i potrebno vam je najviše kadrova u sekundi, ali ipak ne želite napraviti kompromis u pogledu vjernosti boja, G-SYNC ULTIMATE monitor AG274QG je savršen odabir.

27-inčni AG274QG ima brzi IPS panel s QHD rezolucijom (2560 x 1440) i brzinom osvježavanja do 240 Hz te vrijeme odaziva od 1 ms GtG, uz koje ghosting ne postoji, a moguće je i izmjeriti kašnjenje sustava zahvaljujući ugrađenom NVIDIA Reflex Analyzeru.

S 1,07 milijardi boja, 98% pokrivenosti područja DCI-P34, AG274QG također podržava DisplayHDR 600 za prikaz jake sunčeve svjetlosti.

Sva tri Agon monitora opremljena su podesivim postoljem koje se može prilagoditi po visini do 120 mm za udobne gaming sesije. Ugrađeno je USB 3.2 čvorište s 4 priključka koje pomaže gamerima u povezivanju perifernih uređaja poput tipkovnica, miševa, svjetla za streaming ili web kamera. Svi modeli imaju po dva zvučnika snage 5 W.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI