Snapdragon Developer Kit za Windows računala | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Snapdragon Developer Kit za Windows računala

Autor Krunoslav Ćosić

Od sada je ovaj maleni uređaj dostupan kao isplativ resurs

 Snapdragon Developer Kit.jpg Izvor: Microsoft

Ultra-mali Qualcommov uređaj omogućuje besprijekorno testiranje i provjeru valjanosti za programere Windows aplikacija.

Qualcomm Technologies, Inc. objavljuje komercijalnu dostupnost Snapdragon Developer Kita za Windows na Snapdragon računalima. Prvi put predstavljen tijekom virtualne objave tvrtke ovog ljeta, Snapdragon Developer Kit ultra-mali je i isplativ uređaj napravljen za neovisne dobavljače softvera i aplikacija za testiranje i provjeru valjanosti svojih rješenja.

 Snapdragon Developer Kit (2).jpg Izvor: Microsoft

Ovim resursom Qualcomm Technologies i Microsoft snižavaju barijeru ulasku za ISV-ove koji su predani optimiziranju svog iskustva aplikacija na rastućem portfelju Always On, Always Connected računala (ACPC). Ova jedinica pomoći će unaprijediti Windows na Snapdragon ekosustavu i, zauzvrat, omogućiti vrhunska iskustva za krajnje korisnike jer aplikacije iskorištavaju pune mogućnosti Snapdragon računalnih platformi.

 Snapdragon Developer Kit (4).jpg Izvor: Microsoft

Qualcomm Technologies, u suradnji s Microsoftom, sada nudi Snapdragon Developer Kit za Windows kako bi ubrzao razvojne napore jer se sve više računala s pogonom na Snapdragon komercijalizira globalno od strane vodećih proizvođača kao što su Acer, ASUS, HP, Lenovo, Microsoft i Samsung.

 Snapdragon Developer Kit (3).jpg Izvor: Microsoft

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI