POTIČE ZDRAVE ŽIVOTNE NAVIKE: Uz ovu narukvicu ćete pametnije vježbati | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

POTIČE ZDRAVE ŽIVOTNE NAVIKE: Uz ovu narukvicu ćete pametnije vježbati

Autor Krunoslav Ćosić

Samsungova pametna narukvica prikazuje i koliko ste mirno spavali

 Samsung Galaxy Fit3 (5).jpg Izvor: Samsung

Samsung Galaxy Fit3 je najnovija fitness narukvica i namijenjena je onima koji vježbaju, stvaraju zdrave navike ili žele sebe potaknuti na zdraviji način života, a pri tome će pratiti razne parametre. U aluminijskom kućištu Samsung je smjestio naprednu tehnologiju te u odnosu na prethodnika Galaxy Fit2 novi model ima širi zaslon od 1,6 inča. Šire je i kućište za čak 45 posto.

Iz Samsunga kažu da je sat lagan i udoban, što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu. Baterija će potrajati do 13 dana, a osim što je izdržljiv sat je moguće personalizirati i učiniti stilski privlačnijim odabirom omiljenog dizajna, uz pomoć više od 100 unaprijed postavljenih predložaka prikaza informacija ili postavljanjem vlastitih fotografija kao pozadine.

 Samsung Galaxy Fit3 (4).jpg Izvor: Samsung

Prepoznajući važnost kvalitetnog sna Samsung potiče korisnike da razumiju vlastite obrasce spavanja i izgrade zdravije navike s naprednim alatima za praćenje sna. Galaxy Fit3 udobno leži na ruci tijekom cijele noći i prati spavanje korisnika, a otkriva i hrkanje te nadzire razinu kisika u krvi, kako bi korisnicima pokazao bolji uvid u njihovo opće stanje.

Na temelju individualnih navika spavanja Galaxy Fit3 korisnicima pruža personalizirani Sleep Coaching sa značajnim uvidima koji im pomažu da bolje razumiju vlastiti san te uvedu zdravije promjene u svoj život.

 Samsung Galaxy Fit3 (3).jpg Izvor: Samsung

Moguće je pratiti više od 100 vrsta vježbi, bilo kada i bilo gdje, te lako pregledavati svoje zapise o vježbanju. Galaxy Fit3 ima ocjenu 5ATM i IP68 otpornost na vodu i prašinu, što znači da korisnici mogu uživati u aktivnostima na otvorenom u različitim okruženjima i vremenskim prilikama.

Uz to, Galaxy Fit3 pruža korisnicima dublje razumijevanje njihovog cjelokupnog zdravlja kroz obuhvaćanje zdravstvenih metrika koje uključuju broj otkucaja srca i razinu stresa.

Dodatno, Galaxy Fit3 posjeduje značajke poput Fall Detection i Emergency SOS za hitne pozive. Prilikom pada, Galaxy Fit3 korisnicima pruža mogućnost automatskog poziva hitnim službama kako bi pravodobno zatražili medicinsku pomoć. Nadalje, u izvanrednim situacijama, korisnici mogu poslati SOS pritiskom na bočnu tipku pet puta.

 Samsung Galaxy Fit3 (2).jpg Izvor: Samsung

 Samsung Galaxy Fit3 (1).jpg Izvor: Samsung

Nađete li se ispred zanimljivog spomenika kojeg želite snimiti ali ne možete iz ruke uloviti cijeli kadar telefon možete smjestiti na neko mjesto s boljim pogledom te preko sata okinuti kameru. Dostupno je i upravljanje medijima na povezanom uređaju.

Za besprijekorno iskustvo Galaxy Fit3 i upareni pametni telefon moguće je automatski sinkronizirati. Ako je pametni telefon izgubljen korisnici ga mogu jednostavno pronaći pomoću značajke Find My Phone na Galaxy Fit3 ili obrnuto.

Prilikom kupnje možete birati između tri boje kućišta uključujući sivu, srebrnu i ružičasto-zlatnu boju, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 79 eura.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI